Een reservekopie maken van uw GarageBand voor iOS-nummers

Lees hier hoe u een reservekopie maakt van uw GarageBand voor iOS-nummers met behulp van iCloud, iCloud Drive of AirDrop.

GarageBand voor iOS bewaart nummers in de app op uw iPhone, iPad of iPod touch. Als u de GarageBand-app verwijdert, verwijdert ook al uw nummers. Als u de app moet verwijderen en opnieuw moet installeren, maakt u eerst een reservekopie van uw nummers. U kunt dat doen door uw nummers naar iCloud te uploaden, naar iCloud Drive te exporteren of met AirDrop naar een ander Apple apparaat te kopiëren.

U kunt ook een reservekopie maken van uw iPhone, iPad of iPod touch. Een reservekopie van uw iOS-apparaat bevat de nummers die zijn opgeslagen in de GarageBand-app. Zorg ervoor dat u een reservekopie van uw apparaat hebt gemaakt, zodat u toegang hebt tot uw nummers voor het geval u het apparaat verliest, vervangt of beschadigt.

Nummers naar iCloud uploaden

Nummers die u naar iCloud uploadt, kunt u op al uw iOS-apparaten openen en up-to-date houden. U kunt al uw nummers in één keer naar iCloud uploaden.

1. Zorg ervoor dat u iCloud voor GarageBand inschakelt.
  2. Tik op een iPhone of iPod touch op navigatieknop in de regelbalk en daarna op 'Mijn nummers'.
    Tik op een iPad op 'Mijn nummers' in de regelbalk.
  3. Tik op 'Selecteer'.
  4. Tik op de nummers die u wilt uploaden.
  5. Tik in de regelbalk op iCloud-knop.
  6. Tik op 'Nummers naar iCloud uploaden'. Nadat uw nummers naar iCloud zijn geüpload, worden deze weergegeven in de browser 'Mijn nummers' met een iCloud-symbool.

Als u de app verwijdert en opnieuw installeert of als u een nieuw apparaat krijgt, verschijnen de nummers die naar iCloud zijn geüpload automatisch in de browser 'Mijn nummers'. Voor toegang tot de nummers op een nieuw apparaat moet u inloggen met uw Apple ID.

Nummers naar iCloud Drive exporteren

Met iCloud Drive hebt u toegang tot uw nummers vanaf een ander iOS-apparaat, een Mac of een pc. U kunt één nummer per keer exporteren naar iCloud Drive.

1. Zorg ervoor dat u iCloud Drive instelt op uw apparaten.
  2. Tik op een iPhone of iPod touch op navigatieknop in de regelbalk en daarna op 'Mijn nummers'.
    Tik op een iPad op 'Mijn nummers' in de regelbalk.
  3. Tik op 'Selecteer'.
  4. Tik op het nummer waarvan u een reservekopie wilt maken.
  5. Tik op de knop voor delen.
  6. Tik in het dialoogvenster 'Deel' op 'iCloud Drive'.
  7. Tik op 'Project'.
  8. Ga naar de locatie waar u het nummer wilt bewaren.

Nadat u GarageBand opnieuw hebt geïnstalleerd of een nieuw apparaat hebt gekregen, kunt u een nummer importeren vanaf iCloud Drive naar GarageBand op uw apparaat.

1. Tik op een iPhone of iPod touch op navigatieknop in de regelbalk en daarna op 'Mijn nummers'.
    Tik op een iPad op 'Mijn nummers' in de regelbalk.
  2. Tik achtereenvolgens op en 'Importeer uit iCloud Drive'.
  3. Zoek in het dialoogvenster 'iCloud Drive' naar het nummer dat u wilt importeren en tik daarop.

De GarageBand-nummers die u in iCloud hebt bewaard, gebruiken uw iCloud-opslagruimte. Wanneer u zich aanmeldt voor iCloud, krijgt u automatisch 5 GB gratis opslag. Als u al uw iCloud-opslag hebt gebruikt, kunt u opslagruimte bijkopen. Of u kunt AirDrop gebruiken om een reservekopie van uw nummers op een ander apparaat te zetten.

Een reservekopie van nummers maken met AirDrop

Met AirDrop kunt u een reservekopie van uw nummers op een ander Apple apparaat zetten. AirDrop maakt een kopie van het nummer op een ander Apple apparaat.

1. Zorg ervoor dat u AirDrop inschakelt op uw Mac en uw iOS-apparaat.
  2. Tik op een iPhone of iPod touch op navigatieknop in de regelbalk en daarna op 'Mijn nummers'.
    Tik op een iPad op 'Mijn nummers' in de regelbalk.
  3. Tik op 'Selecteer'.
  4. Tik op het nummer waarvan u een reservekopie wilt maken.
  5. Tik op de knop voor delen.
  6. Tik op de naam van de AirDrop-gebruiker of het Apple apparaat waarnaar u het bestand wilt versturen.
  7. Tik op 'Project'. AirDrop kopieert het nummer naar de volgende locaties:
  • Op een Mac wordt het nummer opgeslagen in de map 'Downloads'.
  • Op een iOS-apparaat wordt het nummer geopend in GarageBand. Als GarageBand niet op dat apparaat is geïnstalleerd, kunt u ervoor kiezen de app te downloaden of het nummer in iCloud Drive op te slaan.