Een Exchange-apparaat-id vinden

Om u te kunnen helpen bij het gebruik van uw iPhone, iPad of iPod touch, hebben Exchange-beheerders soms uw Exchange-apparaat-id nodig.

Volg deze stappen om een Exchange-apparaat-id te vinden.

De Exchange-apparaat-id opzoeken in iOS 11 en hoger

1. Tik op 'Instellingen' > 'Wachtwoorden en accounts'.
  2. Selecteer 'Nieuwe account'.
  3. Kies 'Exchange' in de lijst. U vindt de Exchange-apparaat-id onder in het scherm.

De Exchange-apparaat-id opzoeken in iOS 10.3.3 en lager

1. Tik op 'Instellingen' > 'Mail' > 'Accounts'.
  2. Selecteer 'Nieuwe account'.
  3. Kies 'Exchange' in de lijst. U vindt de Exchange-apparaat-id onder in het scherm.

Bij iOS-updates behoudt het apparaat de Exchange-apparaat-id. Als u het apparaat herstelt naar de fabrieksinstellingen, wordt er een nieuwe Exchange-apparaat-id aangemaakt.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.