Het serienummer of IMEI-nummer van een Apple Watch vinden

Lees waar u het serienummer van een Apple Watch vindt. Of lees waar u het IMEI-nummer vindt op een Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular).

Het scherm Info op iPhone en Apple Watch

Het serienummer of IMEI-nummer vinden

1. Open op de Apple Watch de Instellingen-app.
  2. Tik op 'Algemeen' > 'Info' en scrol omlaag.
  3. Zoek het serienummer of het IMEI-nummer.

Als u de Apple Watch niet bij u hebt, kunt u ook de iPhone gebruiken:

1. Open op de iPhone de Apple Watch-app.
  2. Tik op het tabblad 'Mijn Watch' en tik vervolgens op 'Algemeen' > 'Info'.
  3. Zoek het serienummer of het IMEI-nummer.

Het IMEI-nummer is alleen beschikbaar op Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular).

De Apple Watch-kast controleren

U kunt het serienummer ook vinden op de Apple Watch-kast. Lees hoe u Een Apple Watch identificeert

achterkant van Apple Watch

Kijk op de achterkant van een Apple Watch (1e generatie) of het serienummer gegraveerd is.

sluiting van het bandje

Op de Apple Watch Series 1 of hoger, inclusief Apple Watch Hermès en Apple Watch Nike+, verwijdert u het bandje van het horloge en controleert u de sleuf van het bandje.