Het serienummer of IMEI-nummer van een Apple Watch vinden

Ontdek waar u het serienummer voor uw Apple Watch en de IMEI kunt vinden op Apple Watch GPS + mobiele modellen.

Het scherm Info op iPhone en Apple Watch.

Het serienummer of IMEI-nummer vinden

1. Ga op de Apple Watch naar 'Instellingen'.
  2. Tik op 'Algemeen' > 'Info' en scrol omlaag.
  3. Zoek het serienummer of het IMEI-nummer.

Als u de Apple Watch niet bij u hebt, kunt u ook de iPhone gebruiken:

1. Open de Apple Watch-app op uw iPhone.
  2. Tik op het tabblad 'Mijn Watch' en tik vervolgens op 'Algemeen' > 'Info'.
  3. Zoek het serienummer of het IMEI-nummer.

De IMEI is alleen beschikbaar op Apple Watch GPS + mobiele modellen.

De Apple Watch-kast controleren

U kunt het serienummer ook vinden op de Watch-kast. Lees hoe u een Apple Watch identificeert

Serienummer in de sleuf van het bandje.

Op de Apple Watch Series 1 of hoger, inclusief Apple Watch Hermès en Apple Watch Nike+, verwijdert u het bandje van de Watch en controleert u de sleuf van het bandje.

Serienummer op de achterkant van de Apple Watch.

Kijk op de achterkant van een Apple Watch (1e generatie) of het serienummer gegraveerd is.