Het serienummer van de Apple TV vinden

Je hebt het serienummer mogelijk nodig wanneer je de Apple TV registreert of support aanvraagt.

Controleren in Instellingen

Kijken aan de onderkant van je Apple TV

Controleren via je Apple ID

Kijken op de verpakking

In 'Instellingen'

Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info'. Je kunt het serienummer van de Siri Remote of Apple TV Remote* ook vinden door naar 'Instellingen' > 'Afstandsbedieningen en apparaten' > 'Afstandsbediening' te gaan.

Het serienummer staat bovenaan het scherm 'Over' op je Apple TV

Op de onderkant van de Apple TV

Het serienummer op de onderkant van het apparaat is reflecterend. Je kunt het nummer het beste lezen als je er met een lampje op schijnt.

Het serienummer staat op de onderkant van de Apple TV

Controleren via je Apple ID

Log in met je Apple ID op je iPhone of iPad en ga naar 'Instellingen' > '[je naam]'. Scrol vervolgens omlaag en tik op je Apple TV om het serienummer te zien.

Als je geen iPhone of iPad hebt die je met je Apple TV gebruikt, kunt je op je computer naar je Apple ID-accountpagina gaan om het serienummer van je Apple TV op te zoeken.

1. Ga naar appleid.apple.com en log in met de Apple ID die je gebruikt met je Apple TV.

2. Scrol omlaag naar het onderdeel 'Apparaten'.

3. Selecteer je Apple TV.

Op de doos

Als je de originele verpakking nog hebt, kun je het serienummer ook vinden op de streepjescode.

* De Apple TV 4K en Apple TV HD worden overal met dezelfde afstandsbediening geleverd. In landen en regio's waar Siri wordt ondersteund, heet de afstandsbediening 'Siri Remote'. In andere landen heet de afstandsbediening 'Apple TV Remote'. Siri werkt met beide afstandsbedieningen, zolang de Apple TV 4K of Apple TV HD is geconfigureerd in een taal en land of regio met ondersteuning voor Siri.