Het serienummer van de Apple TV vinden

U hebt het serienummer mogelijk nodig wanneer u de Apple TV registreert of support aanvraagt.

Het serienummer opzoeken in het scherm 'Info'

Als u het serienummer van de Apple TV wilt weten, gaat u naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info'. Het serienummer van uw Siri Remote of Apple TV Remote* vindt u in 'Instellingen' > 'Afstandsbedieningen en apparaten' > 'Afstandsbediening'.

Als u het benodigde nummer niet hebt kunnen vinden, kijkt u op het apparaat zelf of op de verpakking.

Zoek het reflecterende serienummer op de onderkant van de Apple TV

Het serienummer op de onderkant van het apparaat is reflecterend. U kunt het nummer het beste lezen als u er licht op laat schijnen.

Het serienummer opzoeken met behulp van uw Apple ID

Ga op de iPhone, iPad of iPod touch met iOS 10.3 of hoger waarop u bent ingelogd met uw Apple ID naar 'Instellingen' > [uw naam]. Scrol naar beneden en tik op uw Apple TV om het serienummer te zien.

Als u geen iPhone, iPad of iPod touch hebt die u gebruikt in combinatie met uw Apple TV, kunt u het serienummer van uw Apple TV opzoeken op uw Apple ID-accountpagina. Ga naar appleid.apple.com en log in met dezelfde Apple ID als u op de Apple TV gebruikt. Scrol omlaag naar het gedeelte 'Apparaten' en selecteer uw Apple TV.

Het serienummer zoeken op de verpakking

Als u de oorspronkelijke verpakking van het apparaat nog hebt, kunt u het serienummer vinden bij de streepjescode.

Meer informatie

Het serienummer van andere Apple producten vinden

*Apple TV 4K en Apple TV (4e generatie) worden overal met dezelfde afstandsbediening geleverd. In landen en regio's waar Siri wordt ondersteund, heet de afstandsbediening 'Siri Remote'. In andere landen heet de afstandsbediening 'Apple TV Remote'. Siri werkt met beide afstandsbedieningen zolang de Apple TV 4K of Apple TV (4e generatie) in een taal en land of regio met ondersteuning voor Siri is geconfigureerd.