Songteksten in Apple Music bekijken

Met Apple Music kunt u songteksten lezen terwijl u naar nummers in de Muziek-app of in iTunes luistert.

Als u een abonnement op Apple Music hebt, kunt u songteksten1 lezen in de Muziek-app op uw iPhone, iPad of iPod touch, in iTunes op uw Mac of pc, in de Muziek-app op uw Apple TV of in de Apple Music-app op uw Android-apparaat. Om songteksten te kunnen lezen, moet u de nieuwste versie hebben van iOS, macOSiTunes en tvOS, of de nieuwste versie van de Apple Music-app op uw Android-apparaat.

U kunt ook de zoekfunctie gebruiken om nummers te zoeken op basis van songteksten of Siri vragen om nummers te zoeken op basis van songteksten.2

U kunt geen songteksten bekijken in de vliegtuigmodus of wanneer u geen verbinding met het internet hebt. En als expliciet materiaal is uitgeschakeld, zijn songteksten mogelijk niet zichtbaar als deze expliciete woorden bevatten. Meer informatie over het in- of uitschakelen van expliciet materiaal op uw iPhone, iPad, iPod touchin iTunes op uw Mac of pc, op uw Apple TV of op uw Android-apparaat.

Er zijn niet in alle landen of regio's voor alle nummers songteksten beschikbaar.

De functies van Apple Music kunnen per land of regio verschillen. Meer informatie over wat er in uw land of regio beschikbaar is.

Op uw iPhone, iPad, iPod touch of Android-apparaat

Wanneer u naar een nummer luistert, tikt of veegt u omhoog op de speler onder in het scherm om 'Huidige' te openen. Tik rechts naast 'Songtekst' op 'Toon'.

Een animatie van een iPhone X waarop de Muziek-app is geopend. Op het scherm 'Huidige' is het nummer 'Might as well dance' van Jason Mraz geopend. Wanneer er omhoog wordt geveegd, wordt de songtekst van het nummer getoond.

Op een Mac of pc

Klik terwijl u naar een nummer luistert op de menuknop 'Volgende' boven in iTunes en klik vervolgens op 'Songtekst'.

Een iTunes-venster met daarin een menu waarin de songtekst van het nummer 'Might as well dance' van Jason Mraz is geopend.

Op een Apple TV

Terwijl u naar een nummer luistert, veegt u omhoog op het Touch-oppervlak op de Remote en selecteert u het Songtekst-symbool

Een tv waarop de songtekst van het nummer 'Might as well dance' van Jason Mraz is geopend in de Muziek-app op tvOS.

Als u een onjuiste songtekst ziet

Als u een onjuiste songtekst ziet, kunt u Apple Music feedback sturen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.