Tijdgesynchroniseerde songteksten bekijken in Apple Music op uw iPhone, iPod touch of Android-apparaat

Als u zich abonneert op Apple Music, kunt u de tekst van een nummer volgen terwijl u naar uw favoriete nummers met perfect getimede songteksten luistert.

iPhone met songtekst van een nummer en linksonder de Songtekst-knop

Tijdgesynchroniseerde songteksten in- of uitschakelen

1. Open de Apple Music-app.
  2. Speel een nummer af uit de Apple Music-catalogus.
  3. Tik onderaan het scherm op het nummer dat wordt afgespeeld.
  4. Tik in de linkerbenedenhoek van het scherm op 'Songtekst' de Songtekst-knop om tijdgesynchroniseerde songteksten in of uit te schakelen. Als tijdgesynchroniseerde songteksten niet beschikbaar zijn, ziet u mogelijk de volledige songtekst van het nummer.

Als de Songtekst-knop grijs wordt weergegeven

Als er niets gebeurt als u op 'Songtekst' de Songtekst-knop tikt, speelt u een nummer af dat niet uit de Apple Music-catalogus komt, of is er voor dat nummer geen songtekst beschikbaar.

De volledige songtekst van een nummer bekijken

1. Open de Apple Music-app.
  2. Houd een nummer in de Apple Music-catalogus ingedrukt.
  3. Tik op 'Bekijk volledige songtekst'.

Songteksten zijn niet voor alle nummers beschikbaar.

Een probleem met tijdgesynchroniseerde songteksten melden

Als u ontbrekende of onjuiste tijdgesynchroniseerde songteksten opmerkt, kunt u dit rechtstreeks in de Apple Music-app melden.

1. Houd tijdens het bekijken van tijdgesynchroniseerde songteksten een couplet ingedrukt.
  2. Tik in het deelpaneel dat verschijnt op de regels die u wilt rapporteren.
  3. Scrol naar de onderkant van het deelpaneel en tik op 'Meld een probleem'.
  4. Volg de stappen op het scherm om uw probleem te melden.

De beschikbaarheid van Apple Music kan per land of regio verschillen. Lees hier wat er in uw land of regio beschikbaar is.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.