Als er nummers ontbreken in uw muziekbibliotheek nadat u 'Synchroniseer bibliotheek' hebt ingeschakeld

Als u een abonnement neemt op Apple Music of iTunes Match, hebt u toegang tot uw muziekbibliotheek op al uw apparaten. Lees hier wat u doet als er nummers ontbreken in uw muziekbibliotheek nadat u 'Synchroniseer bibliotheek' hebt ingeschakeld.

Controleer eerst het volgende

Controleer uw instellingen en netwerkverbinding op al uw apparaten:

Apple Music is geen service voor reservekopieën. Zorg dat u een reservekopie van uw muziekbibliotheek maakt voordat u iets wijzigt.

Als u een nummer niet kunt vinden of afspelen

Als u een nummer niet kunt vinden of afspelen, controleert u of u het hebt toegevoegd vanuit Apple Music. Als het uit een andere bron afkomstig is, staat het nummer mogelijk in afwachting om te worden geüpload. Probeer deze stappen:

1. Schakel uw Mac of pc in en verbind deze met het internet.
  2. Open de Muziek-app of iTunes voor Windows.
  3. Houd de Muziek-app of iTunes voor Windows geopend, zodat de bibliotheek het uploaden kan afronden.

Als u het symbool 'Ongerechtigd'het symbool 'Ongerechtigd' naast een nummer ziet, verwijdert u het nummer en voegt u het opnieuw toe aan uw bibliotheek. Als u nog steeds het symbool 'Ongerechtigd' ziet, kan het nummer niet worden geüpload.

Als een nummer grijs wordt weergegeven, staat het nummer mogelijk in afwachting om te worden geüpload, is het niet meer beschikbaar of is het nog niet uitgebracht in de Apple Music-catalogus.

Als er een nummer ontbreekt

Zorg dat 'Synchroniseer bibliotheek' op alle apparaten is ingeschakeld en dat ze met dezelfde Apple ID zijn ingelogd.

Als er nog steeds een nummer ontbreekt dat u hebt toegevoegd vanuit de Apple Music-catalogus, is het nummer mogelijk verwijderd uit Apple Music of is het beschikbaar onder een andere bestandsnaam. Zoek het nummer in Apple Music en voeg het dan toe aan uw bibliotheek.

Schakel 'Synchroniseer bibliotheek' uit en vervolgens weer in

U kunt het probleem mogelijk oplossen door 'Synchroniseer bibliotheek' uit te schakelen voor alle apparaten en het vervolgens weer in te schakelen. Lees hoe u dit doet.

Nog steeds hulp nodig?

Als u nog steeds hulp nodig hebt met 'Synchroniseer bibliotheek', neemt u contact op met Apple Support.

Meer informatie

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.