Over de activeringsknop voor iPhone, iPad en iPod touch

Lees hier meer over hoe u VoiceOver, AssistiveTouch, begeleide toegang en meer kunt toevoegen aan uw bedieningspaneel om de toegankelijkheid te verbeteren. Lees verder hoe u met drie keer drukken direct toegang kunt krijgen tot veelgebruikte toegankelijkheidsfuncties.

De zijknop gebruiken

Als u een iPhone X of nieuwer gebruikt, hebt u een zijknop in plaats van een thuisknop. Volg deze stappen:

• Als u de activeringsknop wilt configureren, gaat u naar 'Instellingen' > 'Toegankelijkheid' > 'Activeringsknop'. Selecteer vervolgens de functies die u het meest gebruikt.
  • Als u de activeringsknop wilt gebruiken, drukt u drie keer op de zijknop.
  • Als u de snelheid voor twee of drie keer drukken op de zijknop wilt verlagen, gaat u naar 'Instellingen' > 'Toegankelijkheid' > 'Zijknop' en wijzigt u de instelling.

De thuisknop gebruiken

• Als u de activeringsknop wilt configureren, gaat u naar 'Instellingen' > 'Toegankelijkheid' > 'Activeringsknop'. Selecteer vervolgens de functies die u het meest gebruikt.
  • Als u de activeringsknop wilt gebruiken, drukt u drie keer op de thuisknop.
  • Als u de snelheid voor twee of drie keer drukken op de thuisknop wilt verlagen, gaat u naar 'Instellingen' > 'Toegankelijkheid' > 'Thuisknop' en wijzigt u de instelling.

Het bedieningspaneel gebruiken

• Als u het bedieningspaneel wilt aanpassen, gaat u naar 'Instellingen' > 'Bedieningspaneel' > 'Pas regelaars aan'. Tik vervolgens op toegankelijkheidsvoorzieningen zoals 'Snelle opties voor toegankelijkheid', 'Vergrootglas', 'Gehoorapparaten' en 'Begeleide toegang'.
  • Als u een toegankelijkheidsvoorziening via het bedieningspaneel wilt activeren, opent u het bedieningspaneel en tikt u op de toegankelijkheidsvoorziening.