De Apple TV in de sluimerstand zetten

Aangezien de Apple TV geen aan/uit-knop heeft, kunt u het apparaat niet uitzetten. U kunt de Apple TV wel in de sluimerstand zetten.

De sluimerstand van een Apple TV in- of uitschakelen

Na een periode van inactiviteit gaat een Apple TV automatisch in de sluimerstand. U kunt de Apple TV ook met de afstandsbediening of via het menu in de sluimerstand zetten:

• Apple TV 4K of Apple TV HD: houd de thuisknop de thuisknop van de Siri Remote of Apple TV Remote* drie seconden ingedrukt. Wanneer het bedieningspaneel wordt weergegeven, selecteert u 'Sluimer'. Of selecteer 'Sluimer nu' in 'Instellingen'.
  • Apple TV (3e generatie en lager): met de Apple Remote (aluminium of wit) houdt u de afspeel-/pauzeknop vijf seconden ingedrukt. Of selecteer 'Sluimer nu' in 'Instellingen'.

U haalt de Apple TV uit de sluimerstand door op Menu of op de thuisknop de thuisknop op de afstandsbediening te drukken.

Wijzigen wanneer een Apple TV in de sluimerstand moet gaan

Als de Apple TV een tijdje niet actief is, gaat deze automatisch in de sluimerstand. Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Sluimer na' om te wijzigen wanneer de Apple TV in de sluimerstand moet gaan.

* Apple TV 4K en Apple TV HD worden overal met dezelfde afstandsbediening geleverd. In landen en regio's waar Siri wordt ondersteund, heet de afstandsbediening 'Siri Remote'. In andere landen heet de afstandsbediening 'Apple TV Remote'. Siri werkt met beide afstandsbedieningen zolang de Apple TV 4K of Apple TV HD in een taal en land of regio met ondersteuning voor Siri is geconfigureerd.