iCloud voor Windows downloaden

Met iCloud voor Windows hebt u foto's, video's, e-mails, agenda's, bestanden en andere belangrijke gegevens onderweg en op een Windows-pc altijd bij u.

Dit hebt u nodig

* Op Windows 7 en Windows 8 kunt u iCloud voor Windows downloaden op de website van Apple

Alles uit iCloud voor Windows halen

Wanneer u iCloud downloadt en configureert op uw Windows-pc, zijn uw foto's, video's, e-mail, bestanden en bladwijzers toegankelijk op al uw apparaten.

Wilt u toegang tot de nieuwste iCloud-functies? Raadpleeg de systeemvereisten voor iCloud. U kunt ook meer lezen over de beveiligingsinhoud van deze update. Als u een beheerde Apple ID gebruikt, wordt iCloud voor Windows niet ondersteund.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.