Als Safari geen websites laadt of wordt gestopt op een iPhone, iPad of iPod touch

Volg deze stappen als je een website of webpagina niet kunt laden of Safari onverwacht wordt gestopt.

Maak verbinding met een ander netwerk

Probeer een website zoals www.apple.com te laden met mobiele data. Als je geen mobiele data hebt, maak je eerst verbinding met een ander wifinetwerk en laad je vervolgens de website.

Als je een VPN (Virtual Private Network) gebruikt, controleer je de VPN-instellingen. Als je een VPN hebt ingeschakeld, kunnen sommige apps of websites het laden van materiaal blokkeren.

Herstart het apparaat

Schakel het apparaat uit en opnieuw in.

Wis websitedata

Je kunt af en toe websitegegevens wissen om de prestaties van Safari te verbeteren.

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Safari'.

2. Tik op 'Wis geschiedenis en websitedata'.

3. Tik op 'Wis geschiedenis' om te bevestigen.

JavaScript inschakelen

Schakel JavaScript in als het nog niet aan staat.

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Safari' > 'Geavanceerd'.

2. JavaScript inschakelen.

Meer hulp

Als het probleem blijft optreden en zich alleen voordoet met een bepaalde website of webpagina, controleer je of 'Privédoorgifte' is ingeschakeld. Je kunt 'Privédoorgifte' tijdelijk uitschakelen in iCloud-instellingen. Als je alle hierboven genoemde stappen hebt geprobeerd en Safari nog steeds geen websites laadt, neem je contact op met de websiteontwikkelaar voor meer hulp.