Contact opnemen met Apple voor hulp bij de beveiliging van een Apple ID-account

In dit artikel vind je de land- en regiospecifieke contactgegevens van Apple Support voor klanten die hulp zoeken voor het wachtwoord van hun Apple ID of andere beveiligingsproblemen ondervinden.

De Verenigde Staten en Canada

Houd de gegevens van de Apple ID bij de hand zodat het verzoek sneller kan worden afgehandeld. Meer informatie over Apple ID.

Canada

Latijns-Amerika en de Caraïben

Houd de gegevens van de Apple ID bij de hand zodat het verzoek sneller kan worden afgehandeld. Meer informatie over Apple ID.

Mexico

Europa

Houd de gegevens van de Apple ID bij de hand zodat het verzoek sneller kan worden afgehandeld. Meer informatie over Apple ID.

België

Bulgarije

Kroatië

Cyprus

Tsjechische Republiek

Denemarken

Estland

Griekenland

Hongarije

Ierland

Letland

Litouwen

Luxemburg

Malta

Noorwegen

Polen

Portugal

Roemenië

Rusland

Slowakije

Slovenië

Spanje

Zweden

Zwitserland

Turkije

Afrika, het Midden-Oosten en India

Houd de gegevens van de Apple ID bij de hand zodat het verzoek sneller kan worden afgehandeld. Meer informatie over Apple ID.

India

Saoedi-Arabië

Verenigde Arabische Emiraten

Azië en Oceanië

Houd de gegevens van de Apple ID bij de hand zodat het verzoek sneller kan worden afgehandeld. Meer informatie over Apple ID.

Brunei

Fiji

Guam

Hongkong

Indonesië

Macau

Maleisië

Nieuw-Zeeland

Pakistan

Papoea-Nieuw-Guinea

Filippijnen

Singapore

Zuid-Korea

Thailand

Tonga

Vanuatu

Vietnam

Telefoonnummers en kantooruren zijn onderhevig aan wijzigingen.

* Er zijn lokale en nationale telefoontarieven van toepassing.
** Het gratis telefoonnummer voor technische support is niet bereikbaar met een mobiele telefoon.
***£ 0,05 p per minuut voor gesprekken met een vaste telefoon binnen het Verenigd Koninkrijk. Gesprekskosten kunnen variëren bij gesprekken met een mobiele telefoon.
**** Dit telefoonnummer is alleen gratis als u belt vanaf een vaste telefoon. Sommige mobiele aanbieders bieden geen toegang of brengen kosten in rekening. Neem voor meer informatie contact op met je netwerkaanbieder.