De geboortedatum bijwerken die is gekoppeld aan uw Apple ID

Het is belangrijk dat uw geboortedatum correct wordt vermeld bij uw Apple ID. Deze wordt gebruikt in functies zoals 'Delen met gezin' en in sommige gevallen misschien ook om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw geboortedatum bewerken

Neem contact op met Apple Support als het nodig is de geboortedatum van iemand jonger dan 13 jaar te wijzigen.*

Op uw Apple ID-accountpagina

1. Log in bij uw Apple ID-accountpagina.
  2. Klik in het gedeelte 'Account' op 'Wijzig'.
  3. Wijzig uw geboortedatum en klik op 'Gereed'. Informatie over het wijzigen van de geboortedatum van een kind vindt u hier

Afhankelijk van hoe u uw Apple ID hebt aangemaakt, moet u mogelijk extra informatie opgeven of de gebruikersnaam van uw Apple ID wijzigen van een mobiel telefoonnummer in een e-mailadres.

Op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Ga naar 'Instellingen' > [uw naam].
  2. Tik op 'Naam, telefoonnummers, e-mail'. Mogelijk moet u het wachtwoord van uw Apple ID invoeren.
  3. Tik op 'Wijzig geboortedatum' of 'Geboortedatum'.
  4. Wijzig uw geboortedatum en tik op 'Gereed'. Informatie over het wijzigen van de geboortedatum van een kind vindt u hier

De geboortedatum van een kind wijzigen

Als u een geboortedatum wilt wijzigen naar een leeftijd jonger dan 13* jaar, moet u een lid zijn van een ‘Delen met gezin’-groep en moet het gezinshoofd de wijziging goedkeuren. Nadat u een geboortedatum hebt gewijzigd naar een leeftijd jonger dan 13 jaar, kunt u deze niet meer wijzigen.* Meer informatie over 'Delen met gezin'

1. Werk de geboortedatum bij.
  2. Volg de stappen op het scherm om een e-mailverzoek naar het gezinshoofd te sturen.
  3. Het gezinshoofd ontvangt een e-mail met instructies om het verzoek goed te keuren.

*Leeftijd verschilt per land of regio. Als het nodig is de geboortedatum van een kind te wijzigen, moet u contact opnemen met Apple Support