Over de Smart Folio en de Smart Cover voor iPad

Meer informatie over de Smart Folio voor iPad en de Smart Cover voor iPad en welke bij uw iPad past.

De sluimerstand van uw iPad in- en uitschakelen

De sluimerstand van uw iPad wordt in- of uitgeschakeld wanneer u de Smart Folio of Smart Cover voor iPad opent of sluit.1

Wanneer u een Smart Cover gebruikt, moet u altijd de iPad zelf oppakken. Pak het apparaat niet bij de Cover op. De magneten in de Smart Cover zijn niet bedoeld om de iPad aan op te tillen.

Een Cover kiezen die past bij uw iPad

Sommige Covers en iPad-modellen zijn niet compatibel, ook al zijn ze even groot. Op de verpakking staat of een Cover compatibel is met uw iPad. U kunt ook hier kijken of de Cover compatibel is met uw iPad:

iPad Pro 11-inch is compatibel met de Smart Folio voor iPad Pro 11-inch.

iPad Pro 12,9-inch (3e generatie) is compatibel met Smart Folio voor iPad Pro 12,9-inch (3e generatie).

iPad Pro 12,9-inch (2e generatie) en iPad Pro 12,9-inch zijn compatibel met de Smart Cover voor iPad Pro 12,9-inch en de leren Smart Cover voor iPad Pro 12,9-inch.

iPad Pro 10,5-inch is compatibel met de Smart Cover voor iPad Pro 10,5-inch en de leren Smart Cover voor iPad Pro 10,5-inch.

iPad Pro 9,7-inch is compatibel met de Smart Cover voor iPad Pro 9,7-inch.

iPad Air, iPad Air 2, iPad (5e generatie en nieuwer) zijn compatibel met de Smart Cover voor iPad Air en de Smart Cover voor iPad.2

iPad 2, iPad (3e generatie) en iPad (4e generatie) zijn compatibel met de Smart Cover voor iPad.2

iPad mini 4 is compatibel met de Smart Cover voor iPad mini 4.

iPad mini 3, iPad mini 2 en iPad mini zijn compatibel met een Smart Cover voor iPad mini, die ontworpen is voor al deze modellen.

1. Als de sluimerstand van uw iPad niet in- of uitschakelt als u de Cover opent of sluit, gaat u naar 'Instellingen' > 'Beeldscherm en helderheid' en schakelt u 'Vergrendel/Ontgrendel' in.
  2. De Smart Cover voor iPad Air, iPad Air 2, iPad (5e generatie en nieuwer) is anders dan de Smart Cover voor iPad 2, iPad (3e generatie) en iPad (4e generatie).