Als je Pages, Numbers en Keynote niet kunt bijwerken

Download de nieuwste versie van macOS als je deze programma's wilt bijwerken.

Wanneer je probeert Pages, Numbers of Keynote bij te werken in het scherm 'Aankopen' van de Mac App Store op een oudere OS-versie dan macOS Sierra, kan het zijn dat de pagina permanent blijft draaien.

Download de nieuwste versie van macOS om het probleem op te lossen.

Als je macOS niet kunt bijwerken

Als je de nieuwste versie van macOS niet kunt downloaden, maar je systeem wel wilt bijwerken naar de nieuwste versie van Pages, Numbers of Keynote die compatibel is met je besturingssysteem, volg je deze stappen:

1. Open de Mac App Store en klik op 'Aankopen'. Controleer of de programma's worden vermeld op de pagina 'Aankopen'.

2. Sluit de Mac App Store.

3. Selecteer 'Ga' > 'Programma's' in de menubalk boven aan je computerscherm.

4. Zoek het programma dat je wilt bijwerken en sleep het naar de prullenmand.

5. Open de Mac App Store opnieuw en klik op 'Aankopen'.

6. Klik op de knop 'Installeer' rechts van het programma dat je wilt bijwerken.

7. Klik op 'Ga door' om de nieuwste ondersteunde versie van het programma te installeren.