Het AirPort-configuratieprogramma meldt dat je Apple ID of wachtwoord onjuist is na het inschakelen van twee-staps-verificatie

Als je na het inschakelen van de twee-staps-verificatie voor je Apple ID het AirPort-configuratieprogramma gebruikt om 'Terug naar mijn Mac' op het AirPort-basisstation te configureren, verschijnt dit bericht in het AirPort-configuratieprogramma:

'Een Apple ID of wachtwoord is onjuist of de identiteitscontrole is mislukt. Geef de juiste Apple ID en het juiste wachtwoord op en probeer het opnieuw.'

Dit gebeurt zelfs als je de juiste Apple ID en het juiste wachtwoord hebt ingevoerd.

1. Sluit het AirPort-configuratieprogramma als het is geopend.

2. Klik op het Apple-menu () en kies 'Systeemvoorkeuren'. Klik vervolgens op 'iCloud'.

3. Log in bij iCloud met je Apple ID en wachtwoord.

4. Zodra je bent ingelogd bij je iCloud-account, kun je het AirPort-configuratieprogramma gebruiken en 'Terug naar mijn Mac' instellen.