AirPort-basisstations: compatibiliteit van Time Machine met harde schijven

Lees hier meer over welke harde schijven van een AirPort-basisstation worden ondersteund door Time Machine.

Met Time Machine kunt u een reservekopie van gegevens op een Mac maken en bewaren in een AirPort Time Capsule of een externe schijf die is geformatteerd in Mac OS Uitgebreid. Het kan ook gemakkelijk meer dan één reservekopieschijf gebruiken in OS X Mountain Lion.

Time Machine werkt met het volgende:

• De ingebouwde harde schijf (alle modellen) van een AirPort Time Capsule
  • Een externe USB-harde schijf die is aangesloten op een AirPort Time Capsule (alle modellen)
  • Een externe harde schijf die is aangesloten op de Mac

Gebruik het paneel Time Machine in Systeemvoorkeuren om één of meer reservekopieschijven te kiezen.

Time Machine wordt niet ondersteund bij USB-harde schijven die zijn aangesloten op een AirPort Express- of AirPort Extreme-apparaat.