Boot Camp: Thunderbolt-apparaten worden niet herkend na de upgrade naar Windows 8

Thunderbolt-apparaten worden niet herkend wanneer u de computer in Windows 8 opstart na de upgrade van Windows 7 naar Windows 8 te hebben uitgevoerd.

Schakel de functie Fast Boot in Windows 8 uit zodat Thunderbolt-apparaten kunnen worden herkend.

1. Start op in Windows.
  2. Plaats de muisaanwijzer rechts boven of onder in het scherm om de balk Charms te activeren.
  3. Klik op het symbool Instellingen.
  4. Klik op ‘Configuratiescherm’.
  5. Kies ‘Hardware en geluiden’.
  6. Kies ‘Het gedrag van de aan/uit-knoppen wijzigen’ onder Energiebeheer.
  7. Schakel het aankruisvak ‘Snel opstarten inschakelen’ onder ‘Instellingen voor afsluiten’ uit.
  8. Klik op ‘Wijzigingen opslaan’.
  9. Start de computer opnieuw op. Nadat de computer opnieuw is opgestart, worden de apparaten herkend die op Thunderbolt-poorten zijn aangesloten.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.