Als de iPhone vraagt om uw telefoonnummer te bevestigen in de VS

Als u in de Verenigde Staten uw iPhone voor de eerste keer activeert, wordt u mogelijk gevraagd uw telefoonnummer te bevestigen. U moet het volgende doen.

Voer ter bevestiging de accountgegevens in die u hebt gebruikt toen u de iPhone hebt gekocht. Volg deze stappen:

1. Zorg ervoor dat het telefoonnummer hetzelfde is als het telefoonnummer dat u gebruikte toen u de iPhone hebt gekocht. Tik dan op 'Volgende'.
  2. Voer de postcode van het factuuradres en de laatste vier cijfers van uw burgerservicenummer in. Tik vervolgens op 'Volgende'.

Probeer het opnieuw als u een bericht ziet waarin wordt gemeld dat de ingevoerde gegevens onjuist zijn. Als u meer hulp nodig hebt, neemt u contact op met Apple.

Voltooi vervolgens de configuratie van uw iPhone. Als u vervolgens een ander telefoonnummer wilt gebruiken, zoals een telefoonnummer van een gezinsabonnement, neemt u contact op met uw aanbieder. Afhankelijk van de aanbieder en het iPhone-model hebt u mogelijk een nieuwe simkaart nodig.

Mogelijk brengt u wijzigingen aan in uw account in de tijd tussen het plaatsen van uw bestelling en het voltooien van dit proces. Als dat zo is, moet u mogelijk contact opnemen met uw aanbieder om uw telefoon volledig te laten activeren.

Als u het telefoonnummer niet herkent

Als u zelf de oorspronkelijke koper van de iPhone bent en u het telefoonnummer dat u wordt gevraagd te bevestigen, niet herkent,neemt u contact op met Apple Support voor hulp.