Krediet voor het Volume Purchase Program (VPP Credit) veilig verkrijgen bij Apple

Nadat uw organisatie VPP Credit heeft gekocht bij Apple, kan de contentinkoper de beveiligde postbus 'Inkomend' gebruiken om de bestelgeschiedenis te raadplegen en inwisselcodes te downloaden.

VPP Credit aanschaffen

Als u VPP-klant bent, kan uw organisatie VPP Credit kopen bij Apple of bij een erkende Apple reseller. Wanneer een lid van uw organisatie VPP Credit aanschaft, moeten de volgende gegevens worden verstrekt:

• Kredietbedrag
  • Naam van instelling of bedrijf
  • Naam en Apple ID van een geregistreerde contentinkoper

Wij controleren of de account van de contentinkoper geldig is. Wanneer de bestelling gereed is, sturen we een e-mail met een koppeling naar een beveiligde postbus 'Inkomend'. Uw contentinkoper gebruikt deze postbus 'Inkomend' om toegang te krijgen tot het VPP Credit van uw organisatie.

De beveiligde postbus 'Inkomend' gebruiken

U kunt inloggen bij de beveiligde postbus 'Inkomend' met de Apple ID van uw contentinkopersaccount. Als u ingelogd bent, kunt u een spreadsheet downloaden met inwisselcodes voor alle VPP Credit-bestellingen. U kunt deze code inwisselen en gebruiken voor de aanschaf van materiaal in de VPP Store.

VPP Credit opnieuw versturen

VPP Credit kan gedurende 90 dagen worden gedownload vanuit de beveiligde postbus 'Inkomend'. Daarna kan uw organisatie het VPP Credit opnieuw verzenden als het is ingekocht bij de aangepaste Apple Online Store van uw instelling.

1. Ga naar uw aangepaste Apple Online Store.
  2. Ga naar het Account-menu en kies 'Check Order Status' (Controleer bestelstatus).
  3. Log in met dezelfde Apple ID die u hebt gebruikt om het VPP Credit aan te schaffen. U kunt ook het bestelnummer invoeren.
  4. Klik op 'Resend Credit' (Stuur Credit opnieuw).

Als u het VPP Credit niet hebt ingekocht via uw aangepaste Apple Online Store, kan het VPP Credit door AppleCare opnieuw worden verzonden.

1. Stuur een verzoek via het daarvoor bestemde webformulier:
  2. Kies 'Code Redemption' (Wissel codes in) in het menu.
  3. Voer in het vak de nummers van uw VPP Credit-bestellingen in.
  4. Schrijf in het gedeelte 'Please tell us more' (Geef meer informatie) dat u het verlopen VPP Credit nogmaals naar uw Apple ID wilt laten versturen.
  5. Vul het formulier verder in.
  6. Verstuur het formulier.