Als uw koptelefoon niet werkt met uw iPhone, iPad of iPod touch

Vraag om hulp als u geen geluid hoort door uw koptelefoon, het geluid gedempt is of als uw microfoon niet werkt.

Controleer op vuil, schade of losse verbindingen

1. Controleer op vuil in de koptelefoonpoort op de iPhone, iPad of iPod touch.
  2. Controleer de kabel, connector, afstandsbediening en oordopjes van de koptelefoon op schade, zoals slijtage of breuken.
  3. Controleer op vuil in de rasters van de oordopjes. Verwijder vuil door alle openingen af te vegen met een kleine, schone en droge borstel met zachte borstelharen.
  4. Sluit uw koptelefoon weer stevig aan op het apparaat. Als uw iOS-apparaat een hoesje heeft, verwijdert u het hoesje voor een goede aansluiting.

Als de koptelefoon nog steeds niet werkt, volgt u de onderstaande stappen voor het probleem.

Als u geen geluid hoort of maar één kant van uw koptelefoon werkt

1. Pas het volume aan met behulp van de volumeknoppen op uw iOS-apparaat of gebruik de volumeschuifknop in het bedieningspaneel
  2. Probeer een andere koptelefoon om te controleren of uw huidige koptelefoon moet worden vervangen. Als de andere koptelefoon werkt, neemt u contact op met de fabrikant van de oorspronkelijke koptelefoon en vraagt u of u een vervanging nodig hebt. Als de tweede koptelefoon niet werkt, neemt u contact op met Apple Support

Als uw microfoon niet werkt

1. Controleer of uw koptelefoon een ingebouwde microfoon heeft.
  2. Controleer de microfoon op blokkeringen, zoals vuil, pluisjes of kunststof verpakking.
  3. Probeer een andere koptelefoon om te controleren of uw huidige koptelefoon moet worden vervangen. Als de andere koptelefoon werkt, neemt u contact op met de fabrikant van de oorspronkelijke koptelefoon en vraagt u of u een vervanging nodig hebt. Als de andere koptelefoon niet werkt, neemt u contact op met Apple Support.

Nog steeds hulp nodig?

Als uw koptelefoon nog steeds niet werkt, neemt u contact op met Apple Support.