Als je de iTunes Extras niet kunt bekijken

Krijg hulp wanneer je iTunes Extras niet kunt bekijken of afspelen wanneer je een film bekijkt die je in de Apple TV-app of iTunes Store hebt gekocht.

Als een film iTunes Extras heeft, wordt de iTunes Extras-badge weergegeven op de informatiepagina van de film in de Apple TV-app of iTunes Store.

Je kunt iTunes Extras bekijken in de Apple TV-app op een iPhone, iPad, iPod touch, Mac en Apple TV, of in iTunes voor Windows op een pc.

Om toegang te krijgen tot iTunes Extras op een iPhone, iPad of iPod touch, tik je op het scherm terwijl je de media in liggende modus bekijkt en tik je vervolgens op 'Extras' bij de afspeelknoppen.

In bepaalde landen en regio's zijn iTunes Extras niet beschikbaar. Lees wat er in je land of regio beschikbaar is.

Controleren of je een goede internetverbinding hebt

Sluit het apparaat aan op een wifinetwerk en probeer het opnieuw. Als je op een iPhone of iPad gebruikmaakt van een mobiele verbinding, zorg er dan voor dat 'Gebruik mobiele data' ingeschakeld is voor de Apple TV-app in Instellingen.

Nagaan of de film voorzien is van iTunes Extras

Op een iPhone, iPad, iPod touch, Mac of Apple TV: open de Apple TV-app en ga vervolgens naar het tabblad 'Bibliotheek'.

Op een pc: open iTunes voor Windows, selecteer 'Films' in het menu linksboven en selecteer het tabblad 'Bibliotheek'.

Selecteer een film om de informatiepagina van die film te openen. Als een film voorzien is van iTunes Extras, zie je een badge van iTunes Extras.

Als je niet de HD-versie van de film hebt gekocht, of als je de film hebt gehuurd, heeft de film geen iTunes Extras.

iTunes Extras zijn niet beschikbaar in de Apple TV-app op smart-tv's of streamingapparaten.

Software bijwerken

iPhone of iPod touch: werk je apparaat bij naar de nieuwste versie van iOS.

iPad: werk je apparaat bij naar de nieuwste versie van iPadOS.

Mac: werk je apparaat bij naar de nieuwste versie van macOS.

Apple TV: werk je apparaat bij naar de nieuwste versie van tvOS.

Zorg ervoor dat je op je pc de nieuwste versie van iTunes voor Windows gebruikt.

Meer hulp

Als je de iTunes Extras nog steeds niet kunt zien, kun je een probleem met je aankoop melden.

Als je de film vóór 10 juli 2014 hebt gekocht

Als je vóór 10 juli 2014 een film met iTunes Extras hebt gekocht, kun je mogelijk ook een versie van de originele iTunes Extras (indien beschikbaar) downloaden via de iTunes Store op een Mac of pc met iTunes.

Als je iTunes Extras downloadt, verschijnen deze als een afzonderlijk onderdeel in je bibliotheek.