Als u een apparaat in het apparaatinschrijvingsprogramma repareert of vervangt

Lees hier meer over hoe gerepareerde en vervangende apparaten en computers werken met het apparaatinschrijvingsprogramma (Device Enrollment Program of DEP).

Als u een vervangende iPhone, iPad, iPod touch of Apple TV hebt

Als Apple of een erkende Apple serviceprovider een iPhone, iPad, iPod touch of Apple TV vervangt die is ingeschreven bij DEP, verschijnt de vervanging gewoonlijk binnen vier uur in DEP. Deze wordt automatisch toegewezen aan dezelfde server als uw oorspronkelijke apparaat.

Als u een gerepareerde Mac hebt

Als uw Mac is ingeschreven bij DEP en u deze inlevert voor service, blijft deze ingeschreven tenzij het moederbord wordt vervangen. Als het moederbord op de Mac is vervangen, kunt u deze handmatig opnieuw inschrijven bij Mobile Device Management.