Compatibele grootten van LUN-sector in Xsan

Xsan ondersteunt een LUN-sector met een grootte van 512 bytes per sector.

Er kan gegevensverlies optreden als Xsan-clients met macOS High Sierra en ouder Xsan- of StorNext-volumes benaderen die LUN's bevatten met andere sectorgrootten dan 512 bytes.

Bij de configuratie van nieuwe LUN’s voor gebruik in Xsan- of StorNext-volumes, gebruikt u een sector met een grootte van 512 bytes per sector.

Als uw client macOS Mojave gebruikt, kunt u een Xsan- of StorNext-volume koppelen dat schijven gebruikt met andere sectorgrootten dan 512 bytes.