Compatibele grootten van LUN-sector in Xsan

Xsan ondersteunt een LUN-sector met een grootte van 512 bytes per sector.

Er kan gegevensverlies optreden als Xsan-clients met macOS High Sierra en ouder Xsan- of StorNext-volumes benaderen die LUN's bevatten met andere sectorgrootten dan 512 bytes.

Bij de configuratie van nieuwe LUN's voor gebruik in Xsan- of StorNext-volumes gebruik je een sector met een grootte van 512 bytes per sector.

Als je client macOS Mojave 10.14.6 of nieuwer gebruikt, kun je een Xsan- of StorNext-volume activeren dat schijven gebruikt met andere sectorgrootten dan 512 bytes.