Firmware-update 7.7.3 voor AirPort-basisstations

Lees hier meer over de Firmware-update 7.7.3 voor AirPort-basisstations.

Firmware-update 7.7.3 voor AirPort-basisstations

• Beschikbaar voor: AirPort Extreme- en AirPort Time Capsule-basisstations met 802.11ac

Impact: een aanvaller in een geprivilegieerde netwerkpositie kan de inhoud van het geheugen verkrijgen

Beschrijving: er was een probleem met het lezen buiten het bereik in de OpenSSL-bibliotheek bij de verwerking TLS heartbeat-extensiepakketten. Een aanvaller in een geprivilegieerde netwerkpositie kan informatie van het procesgeheugen verkrijgen. Dit probleem is verholpen door middel van extra bounds checking. Alleen AirPort Extreme- en AirPort Time Capsule-basisstations met 802.11ac worden beïnvloed en alleen als Terug naar mijn Mac of Stuur diagnose zijn ingeschakeld. Andere AirPort-basisstations worden niet beïnvloed door dit probleem.

CVE-ID

CVE-2014-0160: Riku, Antti en Matti van Codenomicon en Neel Mehta van Google Security

Opmerking over installatie van Firmwareversie 7.7.3

Firmwareversie 7.7.3 wordt via AirPort-configuratieprogramma voor Mac of iOS geïnstalleerd op AirPort Extreme- of AirPort Time Capsule-basisstations met 802.11ac.

Gebruik AirPort-configuratieprogramma 6.3.1 of hoger op OS X of AirPort-configuratieprogramma 1.3.1 of hoger op iOS om de upgrade naar Firmwareversie 7.7.3 uit te voeren.

U kunt AirPort-configuratieprogramma voor Mac gratis downloaden vanaf http://support.apple.com/nl_NL/downloads/ en AirPort-configuratieprogramma voor iOS vanaf de App Store.