Over de OS X Server v3.1.1-update

Lees meer over de wijzigingen van de OS X Server v3.1.1-update.

Deze software werkt OS X Server v3.0, v3.0.1, v3.0.2, v3.0.3 en v3.1 bij naar v3.1.1 en vereist OS X Mavericks v10.9.2 of hoger.

Hoe installeren

OS X Server v3.1.1 is beschikbaar in de Mac App Store. Als u OS X Server (Mavericks) hebt geïnstalleerd, verschijnt deze informatie in het paneel Updates. Klik op de knop Update om deze update te installeren. Om te voorkomen dat voorzieningen worden onderbroken, worden Server-updates niet automatisch geïnstalleerd (zelfs niet als u ervoor hebt gekozen om andere updates van de Mac App Store automatisch te installeren).

Tijdens de installatie ziet u mogelijk het bericht ‘Het programma Server is vervangen’. Dit is normaal bij de update. Alle instellingen en gegevens van Server worden tijdens de update behouden.

Na de installatie opent u het programma Server om de configuratie van alle eerder geconfigureerde voorzieningen te voltooien.

Aangebrachte wijzigingen

Server v3.1.1 verhelpt een probleem waarbij Profielbeheer niet meer reageerde of de CPU-activiteit toenam na de update naar Server 3.1.

Deze update bevat ook alle verbeteringen van de Server v3.1-update.