Over de OS X Server v3.1.1-update

Lees hier meer over de wijzigingen in de OS X Server v3.1.1-update.

Deze software werkt OS X Server v3.0, v3.0.1, v3.0.2, v3.0.3 en v3.1 bij naar v3.1.1. Hiervoor is OS X Mavericks v10.9.2 of nieuwer vereist.

Installatie

OS X Server v3.1.1 is beschikbaar in de Mac App Store. Als je OS X Server (Mavericks) hebt geïnstalleerd, verschijnt de update in het paneel 'Updates'. Klik op de knop 'Update' om deze update te installeren. Om te voorkomen dat voorzieningen worden onderbroken, worden Server-updates niet automatisch geïnstalleerd (zelfs niet als je ervoor hebt gekozen om andere updates uit de Mac App Store automatisch te installeren).

Tijdens de installatie zie je mogelijk het bericht 'De app Server is vervangen'. Dit is normaal bij de update. Alle instellingen en gegevens van Server blijven tijdens de update behouden.

Open na afloop van de installatie de app Server om de configuratie van je eerder geconfigureerde voorzieningen te voltooien.

Wijzigingen in deze versie

Server v3.1.1 lost een probleem op waarbij Profielbeheer niet meer reageerde of extra CPU-activiteit genereerde na de update naar Server 3.1.

De update omvat daarnaast alle verbeteringen die deel uitmaakten van de Server v3.1-update.