Over de Xcode-update voor OS X Server (Mavericks)

De Xcode-update voor OS X Server (Mavericks) verhelpt een probleem dat de integratie van bots op headless-servers met OS X Mavericks v10.9.2 kan onderbreken.

De Xcode-update voor OS X Server (Mavericks) is beschikbaar als een automatische software-update in de Mac App Store en als handmatige download via de Apple Support-website.

Als u de Xcode-voorziening in OS X Server (Mavericks) gebruikt, installeert u de volgende updates op de server:

• De OS X Mavericks v10.9.2-update

• De Xcode-update voor OS X Server

• De Server v3.0.3-update