Over Apple Remote Desktop 3.7.2

Lees hier meer over Apple Remote Desktop 3.7.2.

Apple Remote Desktop 3.7.2 is een update voor het programma Remote Desktop.

Bijwerken

Als u Remote Desktop in de Mac App Store hebt aangeschaft, is deze update beschikbaar op het tabblad Updates in de Mac App Store. Als u Remote Desktop vanaf een schijf hebt geïnstalleerd, is de update beschikbaar als een automatische Software-update en als een handmatige download op de Apple Support-website.

Systeemvereisten

• Remote Desktop 3.7.2 vereist OS X Lion v10.7.5, Mountain Lion of Mavericks.

• Remote Desktop 3.7.2 vereist Apple Remote Desktop 3.0 of hoger.

• OS X Mavericks vereist Remote Desktop 3.7 of hoger.

Wat is nieuw

Deze update verbetert de algemene stabiliteit en betrouwbaarheid van het programma Remote Desktop. Het bevat de volgende specifieke verbeteringen.

• Verbetert de prestaties in netwerken met clients waarvan het IP-adres regelmatig verandert

• Lost een probleem op waarbij onjuiste IP-adressen verschijnen in Scanner

• Lost een probleem op waarbij clients onjuist worden gemeld als offline of in sluimerstand

• Wijzigt de volgorde van de weergave van schermen in de modus met meerdere beeldschermen