Over de OS X Server v3.0.2-update

Deze update bevat verbeteringen voor OS X Server (Mavericks).

Deze software werkt OS X Server v3.0 en v3.0.1 bij naar v3.0.2. Hiervoor is OS X Mavericks v10.9.1 of hoger vereist.

Voor L2TP-verbindingen met de VPN-voorziening moet u ook de VPN-update voor OS X Server installeren. Installeer eerst de OS X Mavericks v10.9.1-update. Daarna kunt u de Server v3.0.2-update en de VPN-update voor OS X Server in willekeurige volgorde installeren.

Hoe installeren

OS X Server v3.0.2 is beschikbaar in de Mac App Store. Als u OS X Server (Mavericks) hebt geïnstalleerd, verschijnt deze in het paneel Updates. Klik op de knop UPDATE om deze te installeren. Om te voorkomen dat voorzieningen worden onderbroken, worden Server-updates niet automatisch geïnstalleerd (zelfs niet als u ervoor hebt gekozen om updates van de Mac App Store automatisch te installeren).

Tijdens de installatie ziet u mogelijk het bericht ‘Het programma Server is vervangen’. Dit is normaal bij de update. Alle instellingen en gegevens van Server blijven tijdens de update behouden.

Na de installatie opent u het programma Server om de configuratie van alle eerder geconfigureerde voorzieningen te voltooien.

Wat is er inbegrepen?

Server v3.0.2 verbetert de algemene stabiliteit van OS X Server en levert de volgende specifieke verbeteringen.

Upgrade en migratie

• De betrouwbaarheid van de eerste start van Server na de upgrade of de migratie is verbeterd.

• De voorziening Software-update levert na de upgrade of de migratie nu automatisch updates aan Mavericks-clients.

• Een probleem waardoor de DNS-voorziening niet kan starten na de upgrade of de migratie is opgelost.

Profielbeheer

• Het sturen van pushberichten naar beheerde apparaten is verbeterd.

• Een probleem waardoor sommige netwerkgebruikers geen beheerde instellingen op OS X-apparaten kunnen ontvangen, is verholpen.

• De betrouwbaarheid van de inschrijving van Active Directory-gebruikers is verbeterd.

• Het importeren van CSV-bestanden voor plaatsaanduidingen is opgelost.

• Het kiezen van apps met niet-Romeinse tekens in hun namen is verbeterd.

Xcode-voorziening

• De verbinding met een externe Git-bewaarplaats via ssh is verbeterd.