QuickTime Player converteert bepaalde bestanden alvorens ze af te spelen

U ziet mogelijk een voortgangsbalk die aangeeft dat het bestand wordt geconverteerd.

In OS X Mavericks en nieuwer converteert QuickTime Player (versie 10) bestanden die bepaalde oudere mediastructuren of mediastructuren van andere fabrikanten gebruiken. Een venster met een voortgangsbalk toont de conversie van het bestand. Om de conversie te stoppen, sluit u gewoon het venster.

Venster van conversie

De conversie wijzigt of vervangt het originele bestand niet en u kunt het geconverteerde bestand bewaren alvorens het te sluiten. Voor het behoud van de kwaliteit van het originele bestand kan het geconverteerde bestand groter zijn dan het originele bestand.

Meer informatie

• QuickTime Player gebruikt Apple ProRes voor de conversie van verouderde structuren in videotakenreeksen, zoals deze die met de animatiecode zijn gecodeerd. H.264 wordt gebruikt om andere oudere mediastructuren of mediastructuren van andere fabrikanten te converteren.
  • Lees wat u moet doen als QuickTime Player een bestand niet kan openen.