De lettergrootte wijzigenop een iPhone, iPad en iPod touch

U kunt de lettergrootte wijzigen in Mail, Contacten, Agenda, Telefoon, Notities en andere apps met ondersteuning voor dynamische tekst.

De lettergrootte wijzigen

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Beeldscherm en helderheid' en selecteer 'Tekstgrootte'.

2. Versleep de schuifknop om de gewenste lettergrootte te selecteren.

Het lettertype nog meer vergroten

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Toegankelijkheid' en selecteer 'Weergave en tekstgrootte'.

2. Tik op 'Grotere tekst' om het lettertype nog groter in te stellen.

3. Versleep de schuifknop om de gewenste lettergrootte te selecteren.

Als u de tekst te groot maakt, wordt het misschien moeilijk om op knoppen of andere functies binnen apps te tikken. Ga terug naar uw instellingen en pas de lettergrootte naar wens aan.

Meer informatie

Meer informatie over de toegankelijkheidsvoorzieningen en het gebruik ervan vindt u in het gedeelte 'Toegankelijkheid' van de gebruikershandleiding van het iOS-apparaat.