Uw Apple TV bijwerken

Lees hier hoe u zoekt naar updates of de Apple TV zo configureert dat de software automatisch wordt bijgewerkt.

De Apple TV automatisch bijwerken

U kunt de Apple TV zo configureren dat nieuwe updates worden geïnstalleerd zodra deze beschikbaar zijn.

• Op Apple TV 4K of Apple TV HD: ga naar 'Instellingen' > 'Systeem' > 'Software-updates' en schakel 'Werk automatisch bij' in.
  • Op Apple TV (3e generatie): ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Software-updates' en schakel 'Werk automatisch bij' in.

Apple TV 4K of Apple TV HD bijwerken

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Systeem' > 'Software-updates' en selecteer 'Werk software bij'.
  2. Selecteer 'Download en installeer' als u een update ziet.
  3. Wacht tot de Apple TV de update heeft gedownload. Koppel de Apple TV niet los en trek de stekker niet uit het stopcontact totdat de update is voltooid.

Wanneer de update is gedownload, wordt de Apple TV herstart en wordt de update voorbereid en vervolgens geïnstalleerd. Wanneer de update is voltooid, wordt de Apple TV automatisch herstart.

Apple TV (3e generatie) bijwerken

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Software-updates' en selecteer 'Werk software bij'.
  2. Als u een update ziet, downloadt en installeert u deze.
  3. Wacht tot de Apple TV de update heeft gedownload. Koppel de Apple TV niet los en trek de stekker niet uit het stopcontact totdat de update is voltooid.

Wanneer de update is gedownload, wordt de Apple TV herstart, de update voorbereid en geïnstalleerd. Wanneer de update is voltooid, wordt de Apple TV automatisch herstart.

Hulp krijgen

• Als u de Apple TV niet kunt bijwerken, controleert u of u een wifi- of Ethernet-verbinding hebt.
  • Als de voortgangsbalk van de update lijkt te zijn vastgelopen of onderbroken, moet u de stekker van de Apple TV niet uit het stopcontact trekken. Wacht nog even totdat de update is voltooid. Als u al langer dan een uur hebt gewacht, moet u contact opnemen met Apple Support voordat u de Apple TV herstart of de stekker uit het stopcontact haalt.
  • Als er tijdens de update een probleem optreedt, ziet u mogelijk een bericht waarin u wordt gevraagd alle instellingen te wissen of te herstarten. Probeer eerst het apparaat te herstarten. Selecteer 'Wis alle instellingen' als u weer hetzelfde bericht ziet.
  • Als de Apple TV niet wordt ingeschakeld nadat de update is voltooid, leest u hier wat u moet doen
  • Voor andere problemen neemt u contact op met Apple Support.