Een AppleCare-abonnement kopen

Als je apparaat in aanmerking komt, kun je een AppleCare+ abonnement of AppleCare Protection Plan kopen voor extra dekking.

applecare-producten-homepod-apple-tv-4k-macbook-pro-14-inch-ipad-pro-11-inch-iphone-14-pro-iphone-14-pro-max-apple-watch

Een abonnement voor dit apparaat kopen

Voeg dekking toe voor de in aanmerking komende iPhone, iPad of Mac die je momenteel gebruikt en alle gekoppelde Bluetooth-apparaten, zoals je AirPods of Apple Watch.

Voeg dekking toe voor dit apparaat

Een abonnement voor een ander apparaat kopen

Voeg dekking toe voor al je in aanmerking komende apparaten.

Kies een product waarvoor je dekking wilt kopen

Als je 'AppleCare+-dekking beschikbaar' niet ziet, controleer je of je apparaat in aanmerking komt.

Niet alle producten en aankoopopties zijn in alle landen of regio's beschikbaar.

Wat valt onder de dekking?

Ontdek welke voorzieningen en ondersteuning worden gedekt door een AppleCare-abonnement

Meer informatie

• Als je nog steeds hulp nodig hebt bij de aanschaf van een AppleCare-abonnement, neem je contact op met Apple Support.

• In de meeste landen en regio's kun je AppleCare+ binnen 60 dagen na aankoop van je apparaat kopen. In Japan kun je AppleCare+ binnen 30 dagen na aankoop van je apparaat kopen. In het vasteland van China kun je AppleCare+ binnen zeven dagen na aankoop op je apparaat kopen of binnen 60 dagen na aankoop in een Apple Store. (In de Apple Store moet je je aankoopbewijs meenemen en wordt het apparaat geïnspecteerd.)

• In sommige landen en regio's kun je een AppleCare Protection Plan kopen binnen 1 jaar na aankoop van een in aanmerking komende Mac of Apple TV, of een ander in aanmerking komend apparaat.

De voordelen van Apple's Beperkte Garantie en het AppleCare-abonnement vormen een aanvulling op de rechten die op grond van de bestaande consumentenwetgeving worden verleend.