Een AppleCare-abonnement kopen

De meeste Apple apparaten worden geleverd met een beperkte garantie en gratis support gedurende maximaal 90 dagen. Als uw apparaat in aanmerking komt, kunt u een AppleCare+-abonnement of AppleCare Protection Plan kopen voor extra dekking.

Online een AppleCare-abonnement kopen

Voeg dekking toe voor uw in aanmerking komende iPhone, iPad, Mac, Apple Watch, AirPods of ander apparaat.

Kies een product waarvoor u dekking wilt toevoegen

iPhone met AppleCare+-dekking beschikbaar in Instellingen.

Een AppleCare-abonnement kopen in Instellingen

1. Open Instellingen op uw iPhone, iPad of iPod touch.
  2. Ga naar 'Algemeen' > 'Info'.
  3. Tik op 'AppleCare+-dekking beschikbaar'. Als u 'AppleCare+-dekking beschikbaar' niet ziet, controleert u of uw apparaat in aanmerking komt.
  4. Volg de instructies op het scherm om de aankoop te voltooien. U kunt de prijs van het AppleCare-abonnement zien wanneer u deze stappen volgt.

Wat valt onder de dekking?

Meer informatie over welke voorzieningen en support onder de dekking van een een AppleCare-abonnement vallen.

Meer informatie

• Als u nog steeds hulp nodig hebt bij de aanschaf van een AppleCare-abonnement, neemt u contact op met Apple Support.
  • In de meeste landen en regio's kunt u AppleCare+ binnen 60 dagen na aankoop van uw apparaat kopen. In Japan kunt u AppleCare+ binnen 30 dagen na aankoop van uw apparaat kopen.
  • In sommige landen en regio's kunt u een AppleCare Protection Plan kopen binnen 1 jaar na aankoop van een in aanmerking komende Mac, Apple TV of ander apparaat.

De voordelen van Apple's Beperkte Garantie en het AppleCare-abonnement vormen een aanvulling op de rechten die op grond van de bestaande consumentenwetgeving worden verleend. Niet alle producten en aankoopopties zijn in alle landen of regio's beschikbaar.