Functies in Pages, Numbers en Keynote op iCloud.com

Pages, Numbers en Keynote zijn beschikbaar op Mac, iPhone, iPad en iCloud.com. Lees hier meer over functies die anders werken op iCloud.com.

Bestandsbeperkingen voor Pages, Numbers en Keynote op iCloud.com

• Je kunt GIF-, JPEG- en PNG-afbeeldingen van elk maximaal 50MB toevoegen. Als je grotere afbeeldingen wilt toevoegen, moet je Pages, Numbers en Keynote op je Mac, iPhone of iPad gebruiken. Vervolgens kun je de afbeeldingen bekijken in je documenten op iCloud.com.

• Je kunt per keer ongeveer 2 miljoen tekens in een document plakken.

• Je kunt zoveel werkbladen in een Numbers-spreadsheet aanmaken als je zelf wenst. Elke tabel kan maximaal 255 kolommen, 65.535 rijen en ongeveer 130.000 cellen met gegevens bevatten. Spreadsheets met tabellen die meer rijen en kolommen bevatten, kun je wel bekijken maar niet wijzigen.

• Je kunt maximaal 100.000 cellen gelijktijdig wijzigen.

• Maximaal 100 mensen kunnen op hetzelfde moment gedeelde documenten bekijken en wijzigen.

• Je kunt documenten met verticale tekst weergeven, maar niet wijzigen.

Functieverschillen in Pages op iCloud.com

De volgende functies in Pages op iCloud.com verschillen van functies in Pages op je Mac, iPhone of iPad:

• Als je wijzigingen bijhoudt in een Pages-document, kunt je het document op iCloud.com met Pages openen, maar je kunt het niet wijzigen. Als je de eigenaar van het document bent, kun je 'Houd wijzigingen bij' uitschakelen wanneer je het document in Pages voor Mac, iPhone of iPad opent. Meer informatie over het bijhouden van wijzigingen.

• 3D-diagrammen worden weergegeven als 2D-diagrammen.

• Tijdens het bewerken van een bestand met een 3D-object, wordt het 3D-object weergegeven als een statische afbeelding, worden de opties voor afspelen, pauzeren en roteren niet weergegeven en verschijnen er beperkte infovensteropties.

• Je kunt vergelijkingen, diagramtoelichtingslijnen en voorwaardelijke markeringsregels bekijken, maar je kunt deze niet wijzigen.

• Tekstvullingen met verlooptinten en tekstvullingen met afbeeldingen worden weergegeven als effen kleuren.

• Niet-effen tekstcontouren worden weergegeven als effen contouren.

• Gebogen schaduwen en contactschaduwen worden weergegeven als slagschaduwen.

• Je kunt pagina's of secties niet kopiëren en plakken.

• Je kunt geen paginasjablonen wijzigen, sjablonen voor een pagina wijzigen of een sjabloon opnieuw toepassen op een pagina.

• Je kunt geen ingesloten webvideo's toevoegen of afspelen.

• Samenvoegen is niet beschikbaar in Pages op iCloud.com. Als je een document opent dat samenvoegvelden bevat, zie je de volgende verschillen:

• Markeringen voor samenvoegvelden worden niet standaard weergegeven.

• Als je op de tekst van een samenvoegveld klikt, wordt de markering van dat samenvoegveld weergegeven.

• Tekst van een samenvoegveld kan als geheel blok worden verwijderd.

• Updates over activiteit van deelnemers in gezamenlijke documenten op iCloud.com kunnen alleen worden bekeken door deelnemers die Pages gebruiken op Mac, iPad of iPhone.

• Je kunt een document met een SVG-bestand openen en bekijken, maar je kunt het SVG-bestand niet openen om het in een andere app te bewerken.

Functieverschillen in Numbers op iCloud.com

De volgende functies in Numbers op iCloud.com verschillen van functies in Numbers op je Mac, iPhone of iPad:

• Formulieren in een spreadsheet van Numbers voor iPhone of iPad worden verborgen wanneer je de spreadsheet opent in Numbers op iCloud.com.

• Als je in Numbers op iCloud.com een tabel wijzigt die is gekoppeld aan een formulier, verschijnen die wijzigingen in het formulier wanneer je de spreadsheet opent in Numbers voor iPhone of iPad.

• Als je een tabel verwijdert die is gekoppeld aan een formulier in Numbers op iCloud.com, wordt het formulier gewist. Als je cellen samenvoegt in een tabel die is gekoppeld aan een formulier, kan het formulier worden gewist.

• 3D-diagrammen worden weergegeven als 2D-diagrammen.

• Tijdens het bewerken van een bestand met een 3D-object, wordt het 3D-object weergegeven als een statische afbeelding, worden de opties voor afspelen, pauzeren en roteren niet weergegeven en verschijnen er beperkte infovensteropties.

• Je kunt vergelijkingen, diagramtoelichtingslijnen en voorwaardelijke markeringsregels bekijken, maar je kunt deze niet wijzigen.

• Tekstvullingen met verlooptinten en tekstvullingen met afbeeldingen worden weergegeven als effen kleuren.

• Niet-effen tekstcontouren worden weergegeven als effen contouren.

• Gebogen schaduwen en contactschaduwen worden weergegeven als slagschaduwen.

• Je kunt geen ingesloten webvideo's toevoegen of afspelen.

• Je kunt geen draaitabellen op basis van bereiken aanmaken.

• Je kunt geen momentopnamen van draaitabellen aanmaken.

• Je kunt gegevensverwijzingen van een draaitabel niet wijzigen.

• Updates over activiteit van deelnemers in gezamenlijke spreadsheets op iCloud.com kunnen alleen worden bekeken door deelnemers die Numbers gebruiken op Mac, iPad of iPhone.

• Je kunt een spreadsheet met een SVG-bestand openen en bekijken, maar je kunt het SVG-bestand niet openen om het in een andere app te bewerken.

Functieverschillen in Keynote op iCloud.com

De volgende functies in Keynote op iCloud.com verschillen van functies in Keynote op je Mac, iPhone of iPad:

• Je kunt taakanimaties niet bekijken of wijzigen, maar deze blijven wel behouden in de presentatie en kunnen worden weergegeven en gewijzigd op een Mac, iPhone of iPad.

• Overgangen en animaties die niet worden ondersteund in Keynote op iCloud.com, worden weergegeven als 'Overvloeien'. De originele overgangen blijven behouden in het document en kunnen worden weergegeven en gewijzigd in Keynote voor Mac, iPhone of iPad.

• De soundtrack (audio die tijdens de diavoorstelling wordt afgespeeld) wordt niet afgespeeld op iCloud.com. De soundtrack blijft behouden in het document en wordt wel afgespeeld in Keynote voor Mac, iPhone of iPad.

• Opgenomen audio (gesproken tekst in voice-over) wordt niet afgespeeld op iCloud.com. Deze audio blijft behouden in het document en wordt wel afgespeeld in Keynote voor Mac, iPhone of iPad. Wanneer je een document wijzigt in Keynote op iCloud.com, kan het voorkomen dat de opname niet meer is gesynchroniseerd met de diavoorstelling.

• De instellingen voor het automatisch afspelen van een diavoorstelling wanneer deze is geopend en voor het herstarten van een inactieve diavoorstelling worden genegeerd.

• 3D-diagrammen worden weergegeven als 2D-diagrammen.

• Tijdens het bewerken van een bestand met een 3D-object, wordt het 3D-object weergegeven als een statische afbeelding, worden de opties voor afspelen, pauzeren en roteren niet weergegeven en verschijnen er beperkte infovensteropties.

• Bij het afspelen van een presentatie worden 3D-objecten weergegeven als 2D-objecten en volgen animaties de weergavestandaard voor 2D-objecten.

• Je kunt vergelijkingen, diagramtoelichtingslijnen en voorwaardelijke markeringsregels bekijken, maar je kunt deze niet wijzigen.

• Tekstvullingen met verlooptinten en tekstvullingen met afbeeldingen worden weergegeven als effen kleuren.

• Niet-effen tekstcontouren worden weergegeven als effen contouren.

• Gebogen schaduwen en contactschaduwen worden weergegeven als slagschaduwen.

• Je kunt geen dialay-outs wijzigen, lay-outs voor een dia wijzigen of een lay-out opnieuw toepassen op een dia.

• Films en audio worden niet afgespeeld tijdens de overgang van de ene dia naar de andere.

• De overzichtsweergave wordt niet ondersteund.

• Je kunt geen livevideo-objecten toevoegen, maar je kunt wel bestaande livevideo-objecten wijzigen.

• Als je een livevideo-object gebruikt in je presentatie, heeft het geen toegang tot je camera of apparaten tijdens het presenteren.

• Dynamische achtergronden worden niet afgespeeld en worden weergegeven als statische afbeeldingen.

• Updates over activiteit van deelnemers in gezamenlijke presentaties op iCloud.com kunnen alleen worden bekeken door deelnemers die Keynote gebruiken op Mac, iPad of iPhone.

• Je kunt een presentatie met een SVG-bestand openen en bekijken, maar je kunt het SVG-bestand niet openen om het in een andere app te bewerken.