Een tijdelijke support-pin aanmaken

Een support-pin is een beveiligingsmaatregel voor het verifiëren van uw identiteit wanneer u contact opneemt met Apple Support.

U hebt niet altijd een support-pin (persoonlijk identificatienummer) nodig, maar als Apple Support uw identiteit moet verifiëren, vragen we u mogelijk om een support-pin aan te maken.

iPhone waarop Apple ID-opties worden getoond met 'Log uit' en 'Support-pin' uitvergroot

Log in om uw support-pin aan te vragen

Log in bij uw Apple ID-accountpagina.

Voer de verificatiecode in die u op een vertrouwd apparaat hebt ontvangen. Klik linksonder in het scherm op 'Support-pin'. Klik vervolgens op 'Genereer pin' in het pop-upvenster.

Uw pin wordt onmiddellijk aangemaakt en weergegeven in een pop-upvenster. Hierin wordt ook vermeld wanneer de pin verloopt.

Geef de viercijferige pin aan de Apple Support-adviseur met wie u samenwerkt wanneer u hierom wordt gevraagd.

U kunt de gegenereerde pin maar één keer gebruiken.

iPhone waarop het scherm 'Beveiligingsvragen beantwoorden om door te gaan' wordt getoond

Als u wordt gevraagd om uw beveiligingsvragen te beantwoorden

U hoeft geen beveiligingsvragen te beantwoorden om een pin aan te vragen. U hoeft alleen te klikken op 'Ontvang support-pin'.