Verbinding maken met wifi op een iPhone, iPad of iPod touch

Lees hier hoe u met uw apparaat verbinding kunt maken met een wifinetwerk, waaronder open, beveiligde, verborgen en openbare netwerken en netwerken waarmee u al eerder verbinding hebt gemaakt.

Verbinding maken met een wifinetwerk

1. Ga in het beginscherm naar 'Instellingen’ > 'Wifi'.
  2. Schakel wifi in. Het apparaat gaat nu automatisch op zoek naar beschikbare wifinetwerken.
  3. Tik op de naam van het wifinetwerk waarmee u verbinding wilt maken. Voordat u zich kunt aanmelden bij het netwerk, wordt u mogelijk gevraagd om het netwerkwachtwoord in te voeren of akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Nadat u verbinding hebt gemaakt met het netwerk, ziet u een blauw vinkje naast het netwerk en het symbool voor wifi verbonden in de bovenhoek van het scherm. Neem contact op met de netwerkbeheerder als u het wachtwoord van het wifinetwerk niet weet.