Verbinding maken met wifi op een iPhone, iPad of iPod touch

Lees hier hoe je met je apparaat verbinding kunt maken met een wifinetwerk, waaronder open, beveiligde en openbare netwerken, en netwerken waarmee je al eerder verbinding hebt gemaakt.

Verbinding maken met een wifinetwerk

1. Ga in het beginscherm naar 'Instellingen' > 'Wifi'.

2. Schakel wifi in. Het apparaat gaat nu automatisch op zoek naar beschikbare wifinetwerken.

ios15-iphone12-pro-settings-wifi-crop
  3. Tik op de naam van het wifinetwerk waarmee je verbinding wilt maken. Voordat je je kunt aanmelden bij het netwerk, wordt je mogelijk gevraagd om het netwerkwachtwoord in te voeren of akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Nadat je verbinding hebt gemaakt met het netwerk, zie je een blauw vinkjeNo alt supplied for Image naast het netwerk en het symbool Wifi verbondenNo alt supplied for Image in de bovenhoek van je scherm. Als je het wachtwoord van het wifinetwerk niet weet, neem je contact op met je netwerkbeheerder.