De modus 'Vergaderruimteweergave' en gerelateerde instellingen gebruiken op de Apple TV

Als u de Apple TV wilt gebruiken voor educatieve of zakelijke doeleinden, kunt u de vergaderruimteweergave gebruiken of de toegang via AirPlay voor uw Apple TV beperken.

De vergaderruimteweergave gebruiken

In de vergaderruimteweergave ziet u instructies voor hoe u via AirPlay verbinding maakt met Apple TV. Zo kan iedereen in de ruimte lezen hoe ze het scherm van hun voor AirPlay geschikte apparaat kunnen projecteren op het beeldscherm dat op de Apple TV is aangesloten.

U schakelt 'Vergaderruimteweergave' als volgt in:

1. Zorg dat de nieuwste versie van tvOS is geïnstalleerd op de Apple TV.
  2. Ga naar 'Instellingen' > 'AirPlay' > 'Vergaderruimteweergave'.
  3. Schakel 'Vergaderruimteweergave' in.

De beveiligingsinstellingen voor AirPlay wijzigen

De eerste keer dat u via AirPlay iets weergeeft op de Apple TV 4K of Apple TV (4e generatie)* vanaf een ander Apple apparaat, moet u een pincode invoeren die op de tv wordt weergegeven. Als u wilt dat er elke keer wanneer u AirPlay gebruikt om een pincode wordt gevraagd, gaat u naar 'Instellingen' > 'AirPlay' > 'Vergaderruimteweergave' en schakelt u 'Pincode elke keer vereist' in.

Als u een Apple TV met tvOS 11.2 of lager hebt, gaat u naar 'Instellingen' > 'AirPlay' > 'AirPlay', selecteert u 'Vraag om code' onder 'Beveiliging' en geeft u op wanneer er om een code voor AirPlay moet worden gevraagd.

Op Apple TV (2e en 3e generatie) is geen code vereist, tenzij u 'Vraag om apparaatcontrole' inschakelt.

Apparaatcontrole configureren voor Apple TV (2e of 3e generatie)

Ga naar 'Instellingen' > 'AirPlay' > 'Beveiliging' en schakel 'Vraag om apparaatcontrole' in om een eenmalige toegangscode op het scherm verplicht te stellen voor alle voor AirPlay geschikte apparaten.

De naam van een Apple TV wijzigen

Geef uw Apple TV een naam, zodat u deze gemakkelijk herkent wanneer u AirPlay gebruikt. Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info' > en selecteer 'Naam' om de naam te wijzigen.

Als u de naam van een Apple TV (2e of 3e generatie) wilt wijzigen, gaat u naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Naam'.