GarageBand voor iOS: GarageBand vraagt mogelijk toegang tot de contacten

Wanneer u een nummer of beltoon deelt, kan GarageBand toestemming vragen om toegang te krijgen tot de contacten op het apparaat.

GarageBand vraagt toestemming om toegang te krijgen tot de gegevens die worden bewaard in de app Contacten om uw naam automatisch in te vullen als de artiest en componist van een nummer. Daarnaast gebruikt GarageBand deze toestemming ook om door u gemaakte beltonen of meldingen toe te wijzen aan een specifieke contactpersoon.

Selecteer ‘Wijs toe aan contact’ bij het delen. Hierdoor kunt u een contact kiezen voor de bel- of sms-toon.