Over Apple Remote Desktop Client 3.6.1

Leer meer over Apple Remote Desktop Client 3.6.1.

Apple Remote Desktop Client 3.6.1 is een update voor clients van het programma Remote Desktop.

Bijwerken

• Voor Mountain Lion wordt de Apple Remote Desktop Client 3.6.1-update meegeleverd bij de OS X Mountain Lion v10.8.2-update die kan worden gedownload vanuit de Mac App Store.

• Voor Lion is de Apple Remote Desktop Client 3.6.1- beschikbaar als een automatische Software-update en als een handmatige download in Apple Supportdownloads.

• Opmerking: u kunt externe OS X Lion-clients bijwerken naar 3.6.1 met de functie Werk clientsoftware bij van Apple Remote Desktop Admin 3.6.1.

Wat is nieuw?

Deze update verbetert de algemene stabiliteit en betrouwbaarheid van de Remote Desktop-client en bevat de volgende specifieke wijziging:

• Lost een probleem op waarbij het menu Extra van Remote Desktop niet werd geladen in OS X Lion.