Over Apple Remote Desktop Admin 3.6.1

Lees hier meer over Apple Remote Desktop Admin 3.6.1.

Apple Remote Desktop Admin 3.6.1. is een update voor het programma Remote Desktop dat u kunt gebruiken om Apple Remote Desktop-clients op afstand te beheren.

Bijwerken

Bij OS X Mountain Lion kunt u deze update downloaden via het tabblad Updates in de Mac App Store of via de voorkeuren voor Software-update (die u naar het tabblad Updates in de Mac App Store leiden).

Bij OS X Lion is deze update op het tabblad Updates in de Mac App Store beschikbaar als u Remote Desktop in de Mac App Store hebt aangeschaft. Als u Remote Desktop hebt geïnstalleerd vanaf een fysieke schijf, is de update beschikbaar als een automatische Software-update.

Als u Remote Desktop hebt geïnstalleerd vanaf een installatieschijf in plaats van via de Mac App Store, kunt u de handmatige update gebruiken die u in Apple Support Downloads vindt.

Systeemvereisten

•
Remote Desktop v3.6.1 vereist OS X Lion of Mountain Lion.

• De Remote Desktop v3.6.1-update vereist Apple Remote Desktop 3.0 of hoger.

• OS X Mountain Lion vereist Remote Desktop v3.6 of hoger.

Wat is nieuw?

Deze update verbetert de algemene stabiliteit en betrouwbaarheid van het programma Remote Desktop en bevat de volgende specifieke wijzigingen:

• Snellere start bij lange computerlijsten.

• Betrouwbaarheid van gemigreerde computerlijsten wanneer een upgrade vanaf eerdere versies van Apple Remote Desktop wordt uitgevoerd.

• Verbetert het toezicht op en de controle van computers met meer dan een beeldscherm.

Meer informatie

Voor informatie over de beveiligingsinhoud van Apple Remote Desktop 3.6.1 raadpleegt u dit artikel.