Poorten die worden gebruikt door Profielbeheer in macOS Server

In Profielbeheer worden bepaalde poorten gebruikt om apparaten in te schrijven en te beheren.

Als u Profielbeheer wilt gebruiken, moet u ervoor zorgen dat de volgende poorten zijn geopend in het netwerk.

Poort
Inkomend of uitgaand
TCP/UDP

Beschrijving
2195, 2196 Uitgaand TCP Gebruikt door Profielbeheer om pushberichten te versturen
5223 Uitgaand TCP Gebruikt om een verbinding met APN's te behouden en pushberichten te ontvangen
443 Inkomend TCP Biedt toegang tot de webinterface voor beheerders van Profielbeheer en gebruikersportals

80

Inkomend

TCP

Toegang voor inschrijving bij de Certificaatautoriteit via SCEP (macOS Server 5.3 en hoger)
1640 Inkomend TCP Toegang voor inschrijving bij de Certificaatautoriteit via SCEP in macOS Server-versies lager dan 5.3