Over Server Admin Tools 10.7.4

Leer hier meer over Server Admin Tools 10.7.4.

De Server Admin Tools 10.7.4 bevatten geavanceerde beheertools voor Lion Server. U kunt deze installeren op de server of op een andere Mac voor extern beheer.

De Server Admin Tools 10.7.4 zijn beschikbaar als een automatische Software-update voor Macs met OS X v10.7.3 en versie 10.7 of hoger van de Server Admin Tools. U kunt ze ook handmatig downloaden vanaf Apple Supportdownloads.

Belangrijk: als u één van de Server Admin Tools hebt verplaatst vanaf de oorspronkelijke locatie (in /Programma’s/Server/), blijft de update in Software-update verschijnen, zelfs als u deze al hebt geïnstalleerd. Verplaats de Server Admin Tools terug naar hun oorspronkelijke locatie voordat u Software-update uitvoert of verwijder alle dubbele kopieën van de Server Admin Tools.

Wat biedt deze update u?

De Server Admin Tools 10.7.4-update bevat de volgende verbeteringen:

• Het vervallen van gegevens over DNS-zones kan op meer dan 9 uur worden ingesteld

• Alle verbeteringen van Server Admin Tools 10.7.3