Uw Apple ID-saldo controleren

Gebruik de App Store om uw saldo te bekijken. Op een pc gebruikt u iTunes voor Windows.

Uw saldo controleren op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Open de App Store-app.
  2. Tik op uw foto of op de knop 'Log in'  bovenaan het scherm. U wordt mogelijk gevraagd in te loggen met uw Apple ID.
  3. Als u een saldo hebt, verschijnt het bedrag. Als u geen bedrag ziet, hebt u geen saldo.
    iPhone met het saldo onder de naam en Apple ID.

Uw saldo controleren op een Mac

1. Open de App Store. Als u de knop 'Log in' onderaan de navigatiekolom ziet, klikt u hierop en logt u in met uw Apple ID.
  2. Als u saldo hebt, wordt het bedrag onder uw naam weergegeven. Als u geen bedrag ziet, hebt u geen saldo.
    De App Store op Mac toont het saldo onder de naam in de navigatiekolom.

Uw saldo controleren op een Windows-pc

1. Open iTunes voor Windows. Log in met uw Apple ID als u dit nog niet hebt gedaan.
  2. Klik bovenaan het iTunes-venster op 'Store'.
  3. Als u saldo hebt, wordt het bedrag onder uw naam weergegeven. Als u geen bedrag ziet, hebt u geen saldo.

Als uw Apple ID-saldo onjuist lijkt

• Als u denkt dat uw Apple ID-saldo niet klopt, logt u uit bij de App Store of iTunes Store. Log vervolgens in en controleer het saldo opnieuw.
  • Als u nog steeds denkt dat het saldo niet klopt, controleert u uw aankoopgeschiedenis om te zien of u een artikel hebt gekocht of een abonnement hebt verlengd.

Als u uw Apple ID wilt verwijderen of uw land of regio wilt wijzigen

Voordat u uw Apple ID kunt verwijderen of het land of de regio van uw Apple ID kunt wijzigen, moet u eerst uw volledige Apple ID-saldo opgebruiken. U zult mogelijk ook moeten wachten tot eventuele terugbetalingen zijn verwerkt. Als uw saldo lager is dan de kosten van één item, neem u contact op met Apple Support.

Lees hoe u uw Apple ID verwijdert.

Lees hoe u het land of de regio van uw Apple ID wijzigt.

Als u een Apple ID-saldo hebt dat u niet kunt gebruiken

U kunt Apple cadeaubonnen, App Store- en iTunes-cadeaubonnen of ongebruikt Apple ID-saldo niet inwisselen voor contant geld of retourneren, tenzij de wet dit voorschrijft. Als de wetgeving van uw land of regio voorziet in de mogelijkheid van terugbetaling van ingewisseld tegoed, kunt u contact opnemen met Apple Support om een terugbetaling aan te vragen. Wanneer u contact opneemt met Apple, moet u de volgende gegevens meesturen:

• Uw Apple ID.
  • Het terug te betalen bedrag.
  • Uw huidige verzendadres.