Contacten van een simkaart importeren in een iPhone

Als je simkaart dit ondersteunt, kun je contacten vanaf de simkaart importeren naar je iPhone. Lees hier hoe je dit doet.

Contacten van een simkaart importeren

1. Plaats de oude simkaart (waar je contacten op staan) in de iPhone. De simkaart moet in de iPhone passen.

2. Tik op 'Instellingen' > 'Contacten' > 'Importeer simcontacten'.

Afbeelding van instellingen voor Contacten
  3. Als je daarom wordt gevraagd, kies je waarnaartoe je de contacten op de simkaart wilt importeren.

4. Wacht totdat de import is voltooid.

5. Open Contacten en controleer of je contacten zijn geïmporteerd.* Je kunt nu de simkaart waarvan je zojuist hebt geïmporteerd, vervangen door je nieuwe simkaart (indien nodig).

De iPhone bewaart geen contacten op de simkaart. Als je contacten wilt overzetten van de ene naar de andere iPhone, kun je iCloud gebruiken om een reservekopie van je materiaal te maken of het over te zetten van het ene apparaat naar het andere.

Meer informatie

* Welke contactgegevens vanaf een simkaart worden geïmporteerd, is afhankelijk van de wijze waarop de oude telefoon de gegevens op de simkaart bewaarde. Voor meer hulp bij het importeren van contacten van een telefoon die niet van Apple is, raadpleeg je de website of appstore van de fabrikant of neem je contact op met je aanbieder.