Contacten van een simkaart importeren in een iPhone

U kunt de simcontacten importeren in een iPhone als uw simkaart dit ondersteunt. Lees hier hoe u dit doet.

De iPhone bewaart geen contacten op de simkaart. Als u contacten tussen verschillende iPhones wilt overzetten, kunt u iCloud gebruiken om een reservekopie te maken of om materiaal over te zetten tussen verschillende apparaten.

Contacten van een simkaart importeren

1. Als de iPhone een andere simkaart gebruikt dan die uit de oude telefoon:
    • Controleer of de simkaart uit uw oude telefoon wel in de iPhone past.
    • Verwijder de simkaart uit de iPhone en vervang die door de simkaart van de oude telefoon.
  2. Tik op 'Instellingen' > 'Contacten' > 'Importeer simcontacten'.
  3. Wacht totdat de import is voltooid.
  4. Als u in stap 1 de simkaart hebt verwisseld, verwijdert u de simkaart en vervangt u die door de simkaart van de iPhone.
  5. Open Contacten en controleer of de contacten zijn geïmporteerd.

De geïmporteerde contactgegevens van een simkaart hangen af van hoe de oude telefoon de gegevens op de simkaart bewaarde. Voor meer hulp bij het importeren van contacten van een telefoon die niet van Apple is, raadpleegt u de website of app store van de fabrikant of neemt u contact op met uw aanbieder.

De iPhone bewaart geen contacten op de simkaart. Als u contacten wilt overzetten van de ene naar de andere iPhone, kunt u iCloud gebruiken om een reservekopie te maken of om materiaal over te zetten tussen verschillende apparaten.