OS X Lion: koppelen met Active Directory-domeincontrollers met alleen-lezenkenmerk

Als u wilt dat OS X Lion-clients kunnen koppelen met Active Directory wanneer domeincontrollers met het alleen-lezenkenmerk aanwezig zijn, moet u de clients bijwerken naar OS X Lion v10.7.3 of hoger.

Werk de clients bij naar OS X Lion v10.7.3 of hoger.

Meer informatie

Oplossing voor OS X Lion-clients die niet gereed zijn om bij te werken naar OS X Lion v10.7.3

Als u wilt koppelen met Active Directory wanneer domeincontrollers met het alleen-lezenkenmerk aanwezig zijn, maakt u eerst de computeraccount in Active Directory. Controleer dan of de computeraccount succesvol is gekopieerd naar alle domeincontrollers met het alleen-lezenkenmerk door de beheerconsole Active Directory-gebruikers en -computers te gebruiken.