Een Apple TV opnieuw instellen of terugzetten op de fabrieksinstellingen

Voer de onderstaande stappen uit om een Apple TV te wissen, de fabrieksinstellingen terug te zetten en alle gegevens ervan te verwijderen.

Een Apple TV 4K of Apple TV HD opnieuw instellen

Een Apple TV (3e generatie of ouder) opnieuw instellen of terugzetten op de fabrieksinstellingen

Hulp krijgen

Een Apple TV 4K of Apple TV HD opnieuw instellen

1. Ga op de Apple TV naar 'Instellingen' > 'Systeem' > 'Herstel'.

2. Kies een hersteloptie:

• 'Herstel': dit is de snelste methode om de fabrieksinstellingen van een Apple TV te herstellen. Voor deze optie is geen internetverbinding vereist.

• 'Herstel en werk bij': met deze optie worden de fabrieksinstellingen van de Apple TV hersteld en software-updates geïnstalleerd. Voor deze optie is een internetverbinding vereist.

3. Haal de stekker van de Apple TV pas uit het stopcontact nadat het opnieuw instellen is voltooid. Daarna kun je de Apple TV opnieuw configureren.

Een Apple TV (3e generatie of ouder) opnieuw instellen of terugzetten op de fabrieksinstellingen

1. Ga op de Apple TV naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Herstel'.

2. Kies één van deze opties:

• 'Herstel alle instellingen': met deze optie worden de instellingen hersteld, inclusief de accounts en configuraties.

• 'Zet terug': met deze optie worden de fabrieksinstellingen van de Apple TV teruggezet en software-updates geïnstalleerd. Voor deze optie is een internetverbinding vereist.

3. Haal de stekker van de Apple TV pas uit het stopcontact nadat het opnieuw instellen is voltooid. Daarna kun je de Apple TV opnieuw configureren.

Hulp krijgen

Als je meer hulp nodig hebt, neem je contact op met Apple Support.