De fabrieksinstellingen van een Apple TV herstellen of terugzetten

Voer de onderstaande stappen uit om een Apple TV te wissen, de fabrieksinstellingen terug te zetten en alle gegevens ervan te verwijderen.

Een Apple TV 4K of Apple TV (4e generatie) herstellen

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Systeem' > 'Herstel'.
  2. Kies een hersteloptie:
    • 'Herstel': dit is de snelste methode om de fabrieksinstellingen van een Apple TV te herstellen.  Voor deze optie is geen internetverbinding vereist.
    • 'Herstel en werk bij': met deze optie worden de fabrieksinstellingen van de Apple TV hersteld en software-updates geïnstalleerd. Voor deze optie is een internetverbinding vereist.
  3. Haal de stekker van de Apple TV niet uit het stopcontact totdat het herstelproces is voltooid.

Lees wat u moet doen als de afstandsbediening van de Apple TV niet werkt.

Een Apple TV (3e generatie of eerder) herstellen of de fabrieksinstellingen ervan terugzetten

1. Kies 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Herstel'.
  2. Kies één van deze opties:
    • 'Herstel alle instellingen': deze optie herstelt de instellingen, inclusief de accounts en configuraties.
    • 'Zet terug': met deze optie worden de fabrieksinstellingen van de Apple TV hersteld en software-updates geïnstalleerd. Voor deze optie is een internetverbinding vereist.
  3. Haal de stekker van de Apple TV niet uit het stopcontact totdat het herstelproces is voltooid. Daarna kunt u de Apple TV opnieuw configureren.

Lees wat u moet doen als de afstandsbediening van de Apple TV niet werkt.

Hulp krijgen

Als u meer hulp nodig hebt, neemt u contact op met Apple Support.