Apple USB-camera-adapters gebruiken met andere USB-apparaten

Lees hier meer over hoe u Apple USB-camera-adapters met USB-apparaten gebruikt.

Apparaten aansluiten

U kunt Apple USB-camera-adapters gebruiken om foto's vanaf uw digitale camera te importeren. U kunt Apple USB-camera-adapters ook gebruiken om andere USB-apparaten aan te sluiten op uw iPhone, iPad of iPod touch.

U kunt de volgende USB-apparaten met Apple USB-camera-adapters gebruiken:

• Audio/MIDI-interfaces en -apparaten
  • Hubs
  • Ethernet-adapters
  • SD-kaartlezers
  • Streepjescodescanners

U hebt een iPhone, iPad of iPod touch met iOS 9.3 of hoger nodig om de Apple USB 3-camera-adapter te gebruiken.

Sommige USB-apparaten hebben meer stroom nodig dan uw iPhone, iPad of iPod touch kan leveren. Als u een van deze typen USB-apparaten aansluit, ziet u mogelijk de waarschuwing 'Het aangesloten accessoire verbruikt te veel stroom'. Probeer een van de volgende stappen:

• Sluit de USB-apparaten aan op een USB-hub met voeding of een secundaire voedingsbron.
  • Gebruik een Lightning-naar-USB 3-camera-adapter.

De Lightning-naar-USB 3-camera-adapter heeft een ingebouwde Lightning-poort, die kan worden aangesloten op een USB-lichtnetadapter. Deze levert stroom aan uw iOS-apparaat en aangesloten USB-apparaat.

Ondersteunde Ethernet-adapters

Hier volgen enkele USB-Ethernet-adapters die u kunt gebruiken met een Apple USB 3-camera-adapter:

• Apple USB-Ethernet-adapter
  • Buffalo LUA-U2-GT
  • Linksys USB200M
  • Linksys USB1000
  • IO-Data ETG-US2
  • Belkin F5D5055

Hulp krijgen

Als u een ondersteund USB-apparaat niet kunt aansluiten, probeert u de volgende stappen:

1. Koppel de Apple USB-camera-adapter los van uw iOS-apparaat.
  2. Koppel alle op de Apple USB-camera-adapter aangesloten USB-apparaten los.
  3. Start het iOS-apparaat opnieuw op.
  4. Sluit de Apple USB-camera-adapter aan en probeer het USB-apparaat opnieuw aan te sluiten.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.