QuickTime 7.6.4

QuickTime 7.6.4 bevat wijzigingen die de betrouwbaarheid verhogen, de compatibiliteit verbeteren en de beveiliging uitbreiden. Deze release wordt aanbevolen voor alle QuickTime 7-gebruikers.

Wat biedt deze update?

• Ondersteuning voor iTunes 9
  • Verbeterde ondersteuning voor een audioapparaat in Windows Vista

Voor informatie over de beveiligingsinhoud van deze update raadpleegt u dit artikel.

Opmerking: QuickTime 7.6.4 is bestemd voor computers met Mac OS X v10.4.11, Mac OS X v10.5 tot en met v10.5.8, Windows XP SP2 of hoger, of Windows Vista.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.