Een koptelefoon van Apple gebruiken met uw iPhone, iPad en iPod

Lees hier welke bedrade koptelefoons van Apple met uw iOS-apparaat werken.

Op deze pagina vindt u hulp bij bedrade koptelefoons van Apple. Er is ook hulp voor AirPods, de draadloze koptelefoons van Apple.

Apple EarPods met Lightning-connector

Voor het gebruik van Apple EarPods met Lightning-connector hebt u een iPhone, iPad of iPod touch nodig met een Lightning-connector en iOS 10 of hoger.

Apple EarPods met Lightning-connector werken niet met iPod nano of met een apparaat met iOS 9 of lager.

Apple EarPods met mini-jack-aansluiting

Apple EarPods met een mini-jack-aansluiting werken met iPhone-, iPad- en iPod-modellen die zijn uitgerust met een mini-jack-aansluiting. U kunt deze koptelefoon ook gebruiken met andere producten die zijn uitgerust met een standaard mini-jack-aansluiting.

Apple in-ear-koptelefoon met afstandsbediening en microfoon

De Apple in-ear-koptelefoon met afstandsbediening en microfoon werkt met iPhone-, iPad- en iPod-modellen die zijn uitgerust met een mini-jack-aansluiting. U kunt deze koptelefoon ook gebruiken met andere producten die zijn uitgerust met een standaard mini-jack-aansluiting.

Lightning-naar-koptelefoonadapter (3,5 mm)

Met de Lightning-naar-mini-jack-adapter kunt u koptelefoons en andere audioapparaten met een mini-jack-aansluiting op een iPhone, iPad of iPod touch met een Lightning-connector aansluiten. Uw iOS-apparaat heeft dan iOS 10 of hoger nodig.

Sluit de Lightning-naar-mini-jack-adapter aan op de Lightning-connector van uw iOS-apparaat en sluit het andere uiteinde aan op uw koptelefoon.

USB-C-naar-mini-jack-adapter

Met de USB-C-naar-mini-jack-adapter kunt u koptelefoons en andere audioapparaten met een mini-jack-aansluiting op een USB-C-poort aansluiten.

Sluit de USB-C-naar-mini-jack-adapter aan op de USB-C-poort van uw apparaat en sluit het andere uiteinde aan op uw koptelefoon.

Meer informatie

• Als u twee koptelefoons aansluit op een iOS-apparaat via zowel de mini-jack-aansluiting als de Lightning-connector, wordt audio alleen afgespeeld vanaf de koptelefoon die u het laatst hebt aangesloten.
  • Wanneer u een Apple koptelefoon met oudere Apple producten gebruikt, kunt u mogelijk wel audio afspelen maar geen andere functies gebruiken. Op sommige iPod-modellen werken bijvoorbeeld de volume- of afspeelregelaars mogelijk niet met Apple EarPods met een mini-jack-aansluiting.
  • Lees wat u moet doen als uw koptelefoon niet werkt met uw iPhone, iPad of iPod touch.
  • Krijg hulp als uw iPhone vastzit in de koptelefoonmodus.
  • Hulp bij Beats-producten.