AirPort: een uit 64 hexadecimale tekens bestaande vooraf gedeelde sleutel invoeren voor WPA

Netwerken die WPA (Wi-Fi Protected Access) gebruiken, vereisen normaal gesproken een wachtwoord of wachtzin in platte tekst. Sommige netwerken vereisen echter dat u een uit 64 hexadecimale tekens bestaande sleutel invoert.

Om de sleutel in te voeren, houdt u de Option-toets ingedrukt en kiest u uw netwerk in het menu AirPort. U kunt nu de vooraf gedeelde WPA-sleutel invoeren.