Uw Apple TV uitzetten of herstarten

De Apple TV heeft geen aan/uit-knop. U kunt uw Apple TV in de sluimerstand zetten (via Instellingen), herstarten of loskoppelen van de stroomvoorziening.

De Apple TV in de sluimerstand zetten

Na een periode van inactiviteit gaat een Apple TV automatisch in de sluimerstand. U kunt de Apple TV ook met de afstandsbediening of via Instellingen in de sluimerstand zetten:

U haalt de Apple TV uit de sluimerstand door op de menu- of de thuisknop de thuisknop op de afstandsbediening te drukken.

Een Apple TV herstarten

Als uw Apple TV niet meer reageert, kunt u hem via Instellingen of met de afstandsbediening herstarten.

Via Instellingen

Met de afstandsbediening

Lees wat u moet doen als de bij de Apple TV geleverde afstandsbediening niet naar verwachting werkt.

De Apple TV loskoppelen

Als het apparaat niet via het Instellingen-menu of met de afstandsbediening kan worden herstart, koppelt u de Apple TV los van de stroomvoorziening. Wacht zes seconden en sluit het apparaat opnieuw aan.

Lees wat u moet doen als de Apple TV niet kan worden ingeschakeld of geen beeld of geluid geeft.

* De Apple TV 4K en Apple TV HD worden overal met dezelfde afstandsbediening geleverd. In landen en regio's waar Siri wordt ondersteund, heet de afstandsbediening 'Siri Remote'. In andere landen heet de afstandsbediening 'Apple TV Remote'. Siri werkt met beide afstandsbedieningen, maar alleen als u zich bevindt in een land of regio met ondersteuning voor Siri.