Een Apple TV herstarten

De Apple TV heeft geen aan/uit-knop. U kunt een Apple TV herstarten via 'Instellingen', met de afstandsbediening of door het apparaat los te koppelen van de stroomvoorziening.

Instellingen gebruiken

De afstandsbediening gebruiken

De Apple TV loskoppelen

Als het apparaat niet kan worden herstart via het menu 'Instellingen' of de afstandsbediening, koppelt u de Apple TV los van de stroomvoorziening. Wacht zes seconden en sluit het apparaat opnieuw aan.

Hulp krijgen

*Apple TV 4K en Apple TV (4e generatie) worden overal met dezelfde afstandsbediening geleverd. In landen en regio's waar Siri wordt ondersteund, heet de afstandsbediening 'Siri Remote'. In andere landen heet de afstandsbediening 'Apple TV Remote'. Siri werkt met beide afstandsbedieningen, zolang u zich in een land of regio met ondersteuning voor Siri bevindt.